Elolvasnátok? 29 hetes első babás kismama vagyok.
Első terhességem előtt aerobicot oktattam, 48 kg voltam, de a terhességgel 20 kg-ot felszedtem, maradt is utána egy pár kg, ami a szoptatás után gyorsan lement. Így a második terhességnél már nem aggódtam a súlyom miatt se. Most a harmadikat várom, 22 hetes vagyok és már én is nagyon fáradékony, pedig örökmozgó vagyok.
Szerintem ez ilyenkor természetes, amikor úgy érzed elfáradtál, pihenj le egy kicsit, amikor megéhezel nyugodtan egyél, gondolom, úgyis egészséges ételeket eszel. Nem jó kismamaként éhesnek lenni, könnyen leeshet a vércukorszinted. Egyél gyakran keveset, könnyű ételeket. A nehéz étel emésztése is okozhat pl. fáradtságérzetet, mert ilyenkor minden megterheli a szervezetet, megváltozik az anyagcsere, vérkeringés stb. Én most édességeket egyáltalán nem eszem, nem is kívánom. Helyette rengeteg gyümölcsöt eszem, és nassolásnak olyanokat szoktam bekapni, mint egy szelet sajt, joghurt, egy marék mogyoró, biztos erre van szüksége a babának, ha ezt kívánom.
Pihenj sokat és egyél nyugodtan.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!