Émelygés, derék fájás, hasgörcsök, néha a cicim is fáj, érzékeny vagyok, a tesztek mégis negativak! Elolvasnátok?
A ciklus 20. napján volt egy kis pecsételős barnás "vérzésem". Vasárnap óta vannak a tüneteim, csináltam már két tesztet, negativ lett, igaz a mensim péntekre nem várom, (ha 28 napra számolom a ciklusom, bár hormonbajos vagyok, igy soha nem pontos...)
Mennyit kéne még várjak? Ilyen tünetekkel esélyes a baba? Milyen tesztet vegyek ami kimutatja biztosan hogy van baba?
Olyan jó lenne ha baba lenne...:) Bár egy kicsit el vagyok keseredve, most. Azért voltam olyan nagyon meggyőződve a babáról mert nem szokott pecsételős barnás "vérzésem" lenni.
És ahogy számolgattam az szerintem a beágyazódás miatt volt...
De lehet megint csak megtréfál a testem:( Hát akkor tovább várok.
Azokat a tüneteket, amiket Te észlesz, ha az ember lánya terhes, és az okozza, akkor már a megemelkedett HCG szint okozza, ilyenkor már szép pozitívak a tesztek is. Jelen esetben ez nem áll fenn.
Viszont ha jól értem, akkor még meg sem kellett volna hogy jöjjön, tehát akár terhes is lehetsz, csak korán teszteltél.
Sajnos a szervezet pszichésen képes ilyen tüneteket produkálni, ha valaki nagyon szeretné azt a babát. (Vagy ha nagyon nem szeretné)
Hát kedves utolsó, nekem is ez a bajom:( Ha már ilyen tünetek vannak, ki kellett volna hogy mutassa, vagy ha nem is mutatja mert még korai, akkor miért is vannak ilyen tünetek?:)
Nah mindegy várok, majd kiderül:S! Köszönöm a kommenteket!
Várok amugy még tapasztalatokat, illetve véleményeket...
lehet, hogy még korai a teszt.
(egyébként fura a női szervezet, képes tüneteket produkálni terhesség nélkül is. Mi évekig vártunk babára pl. minden hónapban megvolt az összes tankönyvi tünetem.)
ettől függetlenül persze drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!