Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Émelygés, derék fájás, hasgörc...

Émelygés, derék fájás, hasgörcsök, néha a cicim is fáj, érzékeny vagyok, a tesztek mégis negativak! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

A ciklus 20. napján volt egy kis pecsételős barnás "vérzésem". Vasárnap óta vannak a tüneteim, csináltam már két tesztet, negativ lett, igaz a mensim péntekre nem várom, (ha 28 napra számolom a ciklusom, bár hormonbajos vagyok, igy soha nem pontos...)

Mennyit kéne még várjak? Ilyen tünetekkel esélyes a baba? Milyen tesztet vegyek ami kimutatja biztosan hogy van baba?

2013. szept. 17. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj egyet pénteken, vagy ha kibírod, akkor csak szombaton. Előbb nem nagyon fogja kimutatni a teszt.
2013. szept. 17. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem várd meg a pénteket mindenféleképpen. Én azt mondom, hogy akármelyik tesztet használod, ki kell mutassa a valós eredményt. Sok sikert!
2013. szept. 17. 08:31
 3/12 A kérdező kommentje:
De ha lenne baba akkor már legalább halványan nem kellett volna hogy kimutassa a teszt?:S
2013. szept. 17. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
A tüneteid alapján még menzesz is lehet belőle, mert ezek premenstruációs tünetek. De! Akár lehetsz terhes is, csak korán teszteltél, mert nekem is elég erős menstruációs görcseim voltam már négy nappal a nem várt előtt. A mellbimbóm is iszonyat érzékeny volt. Pozitív tesztem viszont csak egy nap késéssel lett. Szóval türelem ! :) Drukkolok! :) Reméljük szombaton már pozitív lesz a teszted. Én csak olcsó teszteket vettem a Rossmannban és mind pozitív lett. Felesleges drága tesztet venned! A lényeg, hogy 10-es erősségű legyen!
2013. szept. 17. 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok! Nem, ha terhes is vagy, még nem kellene kimutatnia a tesztnek, lásd az én esetemet. :)
2013. szept. 17. 08:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Olyan jó lenne ha baba lenne...:) Bár egy kicsit el vagyok keseredve, most. Azért voltam olyan nagyon meggyőződve a babáról mert nem szokott pecsételős barnás "vérzésem" lenni.

És ahogy számolgattam az szerintem a beágyazódás miatt volt...

De lehet megint csak megtréfál a testem:( Hát akkor tovább várok.

2013. szept. 17. 08:41
 7/12 A kérdező kommentje:
A másik ez az émelygés. Ha eszek pár falatot elmúlik. Van mikor olyan éhes leszek hirtelen hogy émelygek is...
2013. szept. 17. 08:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a tüneteket, amiket Te észlesz, ha az ember lánya terhes, és az okozza, akkor már a megemelkedett HCG szint okozza, ilyenkor már szép pozitívak a tesztek is. Jelen esetben ez nem áll fenn.

Viszont ha jól értem, akkor még meg sem kellett volna hogy jöjjön, tehát akár terhes is lehetsz, csak korán teszteltél.

Sajnos a szervezet pszichésen képes ilyen tüneteket produkálni, ha valaki nagyon szeretné azt a babát. (Vagy ha nagyon nem szeretné)

2013. szept. 17. 08:56
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó, nekem is ez a bajom:( Ha már ilyen tünetek vannak, ki kellett volna hogy mutassa, vagy ha nem is mutatja mert még korai, akkor miért is vannak ilyen tünetek?:)

Nah mindegy várok, majd kiderül:S! Köszönöm a kommenteket!

Várok amugy még tapasztalatokat, illetve véleményeket...

2013. szept. 17. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:

lehet, hogy még korai a teszt.

(egyébként fura a női szervezet, képes tüneteket produkálni terhesség nélkül is. Mi évekig vártunk babára pl. minden hónapban megvolt az összes tankönyvi tünetem.)

ettől függetlenül persze drukkolok

2013. szept. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!