Émelygés, derék fájás, hasgörcsök, néha a cicim is fáj, érzékeny vagyok, a tesztek mégis negativak! Elolvasnátok?
Figyelt kérdés
A ciklus 20. napján volt egy kis pecsételős barnás "vérzésem". Vasárnap óta vannak a tüneteim, csináltam már két tesztet, negativ lett, igaz a mensim péntekre nem várom, (ha 28 napra számolom a ciklusom, bár hormonbajos vagyok, igy soha nem pontos...)
Mennyit kéne még várjak? Ilyen tünetekkel esélyes a baba? Milyen tesztet vegyek ami kimutatja biztosan hogy van baba?
2013. szept. 17. 08:23
11/12 anonim válasza:
A pecsételő vérzés az jó jel. Bár nekem nem volt, mikor terhes lettem, vagy csak nem vettem észre, de a nők többségénél jelentkezik. Az émelygés más miatt van, lehet inkább pszichés. A tüneteknek amúgy sosem szabad hinni. Mindenki mást tapasztal. Nem vagyunk tankönyv szerint programozva. Tesztelj még mindenképpen!
12/12 anonim válasza:
Nekem is voltak a nem várt előtt tünetek, de nem csináltam tesztet, addig, amíg meg kellett volna jönnie. Nekem aztán pozitív lett ... :) Szerintem is várj péntekig! Drukkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!