Babára vágyók! Elolvasnátok?
Úristen, kéthetes önmegtartóztatás??? Hogy lehet ilyet kibírni? Erre te vetted rá a párodat? Az orvosok a kétnaponta való együttlétet javasolják, mert a 4-5 nap feletti önmegtartóztatásnál megint csak romlik a sperma minősége.
Szerintem beképzeled a tüneteket...
Általában a 2 napot javasolják.
A vérzés bármi lehet. A többi pedig valószínűleg placebohatás - a vérzés miatt terhesnek hiszed magad, ezért produkálod a tüneteket.
Ha nem jön meg, tesztelj.
Szia!! Január 11. és 14.ei együttlét esetén ha akkoriban volt peteérésed ami ugyan kicsit korai de volt már ilyen a történelemben simán lehet 20-21.én beágyazódási vérzésed. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy az is volt hanem, hogy lehetséges. Nekem beágyazódási vérzés után 5-6 nappal lett pozi a tesztem (lehet korábban is az lett volna de nem teszteltem).
Az önmegtartóztatás az azt jelenti, hogy nem voltatok együtt...de azt is, hogy a párod nem segített magán? Ezek a 2-3 naponta történetek meg...persze biológiailag nyilván igazak de a szervezet pont tesz a biológiára. Nekünk egy olyan hónapba sikerült másfél év után ahol hol heti 1x hol napi 3x voltunk együtt 😄 ugyhogy nem mondom, hogy nincs így...de kizárólag elméleti szinten.
Nekem most volt ilyen egyetlen alkalommal. Mi naponta-kétnaponta vagyunk együtt (amikor jól esik). Én ennek nem tulajdonítottam nagy ügyet.
Baba éppenséggel megfoganhatott(nálam peteeres elott volt), de nem hinnem hogy emiatt volt . :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!