Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babára vágyók! Elolvasnátok?

Babára vágyók! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Fél éve próbálkozunk sikertelenül a babával :( Eddig próbáltam úgy hozzáállni, hogy nem fogok számolgatni,hőmérőzni és ilyenek hanem együtt voltunk amikor csak jól esett..hát ez nem jött be.. de azért azokhoz a "szerencsés" nőkhöz tartozom akik nagyon megérzik a peteérés időszakát ( hasgörcs,mellfájdalom,nyúlós nyák) szóval úgy nagyjából betudtam mérni, h mikor a legesélyesebb de sajnos nem sikerüly.. Szóval, elmentem dokihoz aki azt ajánlotta, h ritkán legyünk együtt de a petérés környékén sűrűbben..Január 7.-én megjött előtte sem voltunk együtt.. elmúlt 11.én és kb 14.én össze bújtunk (ekkor már 2 hete nem voltunk együtt) aztán 19.20.22.én is együtt voltunk..viszont úgy kb 3-4 napja reggel pisilés után ahogy kitöröltem magam egy halvàny kis vèr folt volt a papíron.. Lehetségés h a 2 hetes önmegtartóztatás utánI szereykezesbol megfogant a baba? Eddig meg nem volt ilyen.. Jah..és ez szerintem még nagyon nagyon korai lenne de.. ma egésznap szédelgek aluszékony vagyok és émelygek..

2015. jan. 24. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Úristen, kéthetes önmegtartóztatás??? Hogy lehet ilyet kibírni? Erre te vetted rá a párodat? Az orvosok a kétnaponta való együttlétet javasolják, mert a 4-5 nap feletti önmegtartóztatásnál megint csak romlik a sperma minősége.

Szerintem beképzeled a tüneteket...

2015. jan. 24. 18:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó hàt csaltam is azért mert mi külföldön élünk én január elején haza látogattam aztán mire vissza jöttem megjött.. Igen nekem azt mondta az orvoa h ritkábban legyünk együtt persze nem 2 hetente de egy héten 2szer 3szor.. Mit Úristenezel? Nem akartam még ezt is leírni..mindent részletesen mert elakartam kerülni azt h "regény" legyen.. Mert akk nem sokan fogják elolvasni..
2015. jan. 24. 18:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdésem a pecsételő vérzés volt, h az mi lehetett esetleg volt e már valakivel ilyen és mitől..
2015. jan. 24. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát a ritkábban mondjuk a 3-4 nap... A pecsételő vérzés bármitől lehet. Nekem volt rengetegszer, mindig reménykedtem, hogy baba, de egyszer sem volt az. :( De van ismerősöm, akinek babát jelzett. Mindenki más. Akkor csinálj tesztet, ha kimarad. Az a biztos, addig csak idegeskedsz.
2015. jan. 24. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem még eddig soha nem volt.. most meg egy nagyon picike kis pötty és nyálkahártya darab.. köszi a választ!
2015. jan. 24. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Általában a 2 napot javasolják.

A vérzés bármi lehet. A többi pedig valószínűleg placebohatás - a vérzés miatt terhesnek hiszed magad, ezért produkálod a tüneteket.

Ha nem jön meg, tesztelj.

2015. jan. 24. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem produkálom a tüneteket valószínűleg össze szedtem valami csúnyasàgot mert a hasam is megy.. köszönöm a választ :)
2015. jan. 24. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!! Január 11. és 14.ei együttlét esetén ha akkoriban volt peteérésed ami ugyan kicsit korai de volt már ilyen a történelemben simán lehet 20-21.én beágyazódási vérzésed. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy az is volt hanem, hogy lehetséges. Nekem beágyazódási vérzés után 5-6 nappal lett pozi a tesztem (lehet korábban is az lett volna de nem teszteltem).

Az önmegtartóztatás az azt jelenti, hogy nem voltatok együtt...de azt is, hogy a párod nem segített magán? Ezek a 2-3 naponta történetek meg...persze biológiailag nyilván igazak de a szervezet pont tesz a biológiára. Nekünk egy olyan hónapba sikerült másfél év után ahol hol heti 1x hol napi 3x voltunk együtt 😄 ugyhogy nem mondom, hogy nincs így...de kizárólag elméleti szinten.

2015. jan. 24. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem most volt ilyen egyetlen alkalommal. Mi naponta-kétnaponta vagyunk együtt (amikor jól esik). Én ennek nem tulajdonítottam nagy ügyet.

Baba éppenséggel megfoganhatott(nálam peteeres elott volt), de nem hinnem hogy emiatt volt . :(

2015. jan. 24. 19:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:):) Igazából..nem nagyon szoktam ennyire görcsösen figyelni ezeket a dolgokat..de..fél éve semmI és már bánt.. és persze felfigyeltem erre a kis vérzésre mert eddig még soha sem volt hasonló.. BármI lehet és bármikor..csak..egy babáravágyó nő képes olyan dolgokat is észrevenni és kattogni rajta, h az ember még magán is eltűnődik :D
2015. jan. 24. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!