Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondtok ezekre a tesztekre?

Mit mondtok ezekre a tesztekre?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 12. 12:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt nem várt előtt 3-4 nappal :) 15 hkm
2015. jan. 12. 20:19
 22/27 anonim ***** válasza:
En is latom a halvany csikot, de hogy tuti baba van, azt ovatosan mondanam csak. Viszont azt nem ertem, hogy akik azt irjak, hogy nem latjak a masodik csikot, azok mit neznek?? Mert a csik ott van tuti, csak az a kerdeses, hogy lesz-e erosebb, jo-e szine... Stb. Kerdezo! Kesik mar?
2015. jan. 12. 20:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van masodik csik ezt mindenki latja, de nem rozsaszin hanem sargas!

Ez nem lehet pozitiv tesz..

Kedves kerdezo ird meg mindenkeppen mi lett mert mar nagyon kivancsi vagyok!

Drukkolok

2015. jan. 12. 20:57
 24/27 anonim ***** válasza:
En mindegyikre extra halvany pozit mondanek, de azt is mondanam, hogy szerintem is 2 nap mulva erdemes ujabb tesztet, vagy ha erös vagy, es kibirod, akkor varj a nem vart mensi utani napokra, de en magambol kiindulva nem birnam ki :) Nagyon drukkolok, es ha tegyel majd fel kepet, ha meg tesztelsz!
2015. jan. 13. 15:10
 25/27 anonim ***** válasza:

No miújság kedves kérdező??Csináltál már újabb tesztet??Mondj valamit!!

31 hkm

2015. jan. 14. 12:49
 26/27 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg negatív volt a teszt amit a kérdező feltöltött, de reméljük kiderül, hogy mi újság.
2015. jan. 14. 19:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Az alapján, hogy nem töltött fel újabb tesztet, én is azt gyanítom, hogy negatív volt. :(
2015. jan. 14. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!