Mit mondtok erre? Vasárnap és hétfőn párom elment belém, de akarjuk már a picit, és a mensim a hétre vártam, és ma szerdán meg is jött reggel, de nem rendesen. Vajon ettől még lehetek terhes, mit mondtok?
Hát mivel erre a hétre vártad a mensid,és ti vasárnap és hétfőn voltatok együtt,ezért nagy valószínűséggel már rég megvolt a peteérésed,szóval lekéstétek.Persze nincs kizárva egy spontán p.érés sem,de azért az általában ritkább eset.Egyébként az,hogy még gyenge vérzésed van,az még nem jelenti azt,hogy terhes is vagy,mivel ez az első mensis nap,és általában a nők többségében a mensi első napja gyenge.Lehet hogy holnap és holnapután olyan erős lesz mint szokott lenni.Legközelebb próbáljatok a mensi utáni 12.-16. nap közötti időszakban együtt lenni,mert akkor van p.érés,és akkor nagyobb az esélye a terhességnek!!
33+1 hkm
Igen mensi után,de én azért azt hittem,hogy te ezzel tisztában vagy,mert általában aki gyereket szeretne,az informálódik és olvasgat erről sokat.Azt hittem,hogy tudod,hogy mikor érdemes próbálkozni,és hogy tudod is,hogy mikor szokott lenni p.érésed!!
Na de ha nem tudtad eddig,akkor most már tudod.Mensi utáni 12.-16. nap között van p.érés általában és akkor van a legnagyobb esély a teherbe esésre..ilyenkor célszerű 2 naponta együtt lenni,és az aktus után megemelt popóval feküdni kb 10-15 percig,ezzel is segítesz a hímivarsejteknek feljutni a petevezetékbe.
33+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!