Mit mondtok ezekre a tesztekre?
2015. jan. 12. 12:26
11/27 A kérdező kommentje:
ok.köszi a válaszokat. a képen is látszanak azpok a vonalak amiről beszélek de mindegy igazából.Sajnálom hgy ňem látjátok" nem mondtam hogy pozitív es nem is azt akarom hallani hanem hogy szellemcsik e vagy ismeteljek es költsek megint 1000 forintokat tesztre. de köszi az érdemleges válaszokat.
2015. jan. 12. 13:13
12/27 anonim válasza:
Hát bocs mindenkinek de én látom mindegyiken a második csíkot. Nagyon halvány még tesztelj pár nap múlva akkor már erősebbnek kell lennie ha tényleg ott van a baba. Kíváncsian várom drukkolok neked!
13/27 anonim válasza:
Én is látom mire gondolsz. Igaz nem ismerem ezt a tesztet, fe szerintem ez nem száradási csík. Pár nap múlva tesztelj, és majd írd meg mi lett.
14/27 anonim válasza:
Ha pozi, de halvány, akkor is egyértelműen kellene, hogy lásd.
15/27 anonim válasza:
Nekem is negatívnak tűnik. A pozitív egy egyértelmű rózsaszín vonal lenne, még ha halvány is. Ezeken a csík sárgásfehér és szélesebb is, mint kellene lennie, szerintem inkább a csík helye látszik, ahol más a teszt anyaga. :(
16/27 anonim válasza:
DM-ben 400 ft a teszt, sőt két tesztcsík van benne! nem kell 1000 ft-ot költened!
17/27 anonim válasza:
Én is látok rajta valamit!!
És nem értek egyet azokkal a hozzá szólókkal akik azt mondják,hogy ha pozi lenne akkor nem kellene forgatnod a tesztet,mert nekem is ugyan ilyen halvány volt a mostani terhességemmel az legelső teszt amit csináltam..igen csak meresztgetni kellett a szemeimet,hogy lássak rajta valamit.Most 31 hetes a kis pocaklakóm és köszöni szépen nagyon jól van!!!!
Úgyhogy kedves kérdező,én látok rajta második csíkot is,pár nap múlva tesztelj újra reggeli első pisiből! :)
Drukkolok :)
31 hkm második babával :)
18/27 anonim válasza:
Ettöl sokkal halványabbra is mondtak már puzitivat! Én egyébként azt veszem észre ilyen kérdésnél ha az első azt irja negativ akkor sokan másoknak is az a véleménye.! Én látok halvány másik csíkot! Én drukkolok neked!!!!
19/27 anonim válasza:
ez egy über halvány pozi....holnap reggeliből csinálj egy másikat :)
20/27 anonim válasza:
Mindegyiken látok halvany masodik rózsaszín csikot!
Nekem a 3. babammal ennel sokkal halványabb lett a legelső.
Drukk neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!