1/5 anonim válasza:
Én tudod, mit mondok?! Szerintem 7-én leesett a hőd, majd felemelkedett, tehát akkor volt a peteérésed, nem akkor, ahová behúzta, de ezt a menstruációdból is ki lehet következtetni. De, ami a lényeg, hogy pár nap múlva erőteljesen ismét megemelkedett, ami beágyazódásra utal. Ez bizony trifázisosnak látszik, csak a gép azért nem húzta be jól, mert a ciklus elején nem hőmérőztél. Pár nap múlva, bizony lehet, hogy pozit tesztelsz. :)
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Én simán reménykednék :) Nekem tetszik a görbéd! :) És szerintem is sokkal korábban volt peteérésed, nem ahová behúzta, legalább 14.-én ha nem előbb.
5/5 anonim válasza:
Nem 14-én, hanem 14. napon :) bocsi, félig még alszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!