Ti mernétek még reménykedni? A többi lent.
Figyelt kérdés
Dec.7.én volt utoljára mensim. Sajnos decemberben volt egy felfázásom is, amire antibiotikumot kaptam, ill. szedtem tőzegáfonyát és ittam cickafarkat. Januárban nem jött meg, teszteltem, negatív. Gondoltam, biztos a felfázás miatt, de két hét késés után elmentem dokihoz, nehogy ciszta legyen. A doki először azt mondta nem lát semmit, majd korigált, hogy mégis lát egy bizonytalan felritkulást, ami akár korai terhesség is lehet. De az is lehet, hogy nem az. Febr.5-én kell tesztelnem megint ha nem jön meg. A melleim érzékenyek, és a tapintásuk másabb lett. (furán hangzik, de "tömörebbek" lettek), ill. a hasam néha tompán görcsölget. Más semmi. Szerintetek? Fél éve próbálkozunk a párommal.2013. jan. 25. 11:14
2/10 anonim válasza:
Én a te helyedben mernék reménykedni!:)Sok sikert!:)
3/10 anonim válasza:
Szia!Én a helyedben egy tesztet ellőnék jövő héten,reggeli első vizeletből:-)Eléggé bíztató,nekem is így kezdődött,nincs ott semmi az UH szerint,csak vastagabb endometrium,menjek már vissza 10 nap múlva,visszamentem,5 hetes terhességet írt le az UH akkor már:-)Az endometriumod nem írták le,milyen vastag,kedves kérdező?Mert abból is lehet következtetni...:-)Szorítok,hogy baba legyen!!!Majd írd meg a fejleményeket!!!Üdv:2 kislány anyukája
4/10 anonim válasza:
Remélem sikerül én látok rá esélyt. :D De soha ne téveszd szem előtt, hogy terhes tüneteket pszichésen is elő tudsz idézni. De ha a doki is látta akkor azért van rá esély. De ne görcsölj, minden rendben lesz!
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló! Én is játszadozom a gondolattal, hogy csinálok majd egy tesztet a napokban, de bevallom félek a csalódástól. Az endometriumom 13mm. Köszönöm a drukkolást! A zöld jel ment mindenkinek!
2013. jan. 25. 11:52
6/10 anonim válasza:
Szia, csinálj tesztet, még ha félsz is a csalódástól, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb!!! Szorítok, hogy babás legyél!!! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam leírom a végeredményt. Kibírtam a két hetet, (na jó nagyjából két hetet), ma teszteltem reggel és pozitív! :):):) Jöv. héten megyek a dokihoz megint! Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt!
2013. febr. 3. 13:32
8/10 anonim válasza:
szia!Szívből gartulálok!!!Nagyon szorítottam,és valahol én is így gondoltam,hogy lesz ott valaki azok alapján,amiket leírtál:-)Majd írd meg,mit mondott a doki!!!És vigyázz magadra!3-as voltam:-)
9/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, már dobogott a kis szíve:) Egyből elküldött laborra, jövő héten megyek vissza az eredményekért! Annyira boldog vagyok! Remélem minden rendben lesz a picikémmel! Köszönök mindent mégegyszer!
2013. febr. 9. 12:13
10/10 anonim válasza:
Szia!!Még egyszer gartulálok,boldog babavárást kívánok!!Vigyázz magatokra!!!Üdv.Tamy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!