1-2 bíztatásra lenne szüksége, hogy még merjek reménykedni?
Figyelt kérdés
1.megszakításos szeretkezés
2.3 napja késő menstruáció
3.alhasi szúrka 1 hete kb
4.mellbimbó érzékenység ami most jelent meg életemben először
5.a mellbimbó udvarom mintha szélesebb lenne és barnásabb,és tiszta csíkos a cicim
6.fáradékonyság
Mire gondoltok?még a teszteléssel még várok
2012. nov. 30. 12:46
1/13 anonim válasza:
miért vársz? 2-3 napos késésnél már kimutatja a teszt! :-) szurkolok:-))
2/13 A kérdező kommentje:
mert már annyit csalódtam az 1 csíktól így még várok 1-2 napot!
2012. nov. 30. 12:49
3/13 anonim válasza:
Én biztos nem bírnék várni, azonnal meg akarnám csinálni a tesztet. De ha te kibírod, akkor várj. De szerintem a tünetek alapján baba lesz a dologban.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:) remélem is,hogy úton van:)
2012. nov. 30. 12:58
5/13 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha babát akarsz, akkor miért megszakításosan szeretkeztek?
6/13 anonim válasza:
Ugyan ezek voltak a tünetek nálam a mensi előtt 1héttel nem is foglalkoztam vele mikor nem jött meg mert úgy gondoltam hogy késik szokott ilyet csinálni "félévente késik pár hetet) Azt mikor már 2hét után megundorodtam a kávétól akkor teszteltem erős +. 21+4hetes vagyok most.
7/13 A kérdező kommentje:
azért szeretkezünk így,mert 2 hónap múlva szeretnénk belevágni de már most is örülnénk neki:) a bimbóm ha piros és körülötte barnább mint szokott az jelenthet jó?nemrég ettem és olyan vagyok mint egy ovodás,pici hányinger,és ragad le a szemem,lassan pedig mennem kell dolgozni:/
2012. nov. 30. 13:15
9/13 A kérdező kommentje:
bár Isten szólna belőled:)
2012. nov. 30. 13:32
10/13 anonim válasza:
Ne várj a teszteléssel! Erre a 99,9 %-os esélyre inkább nem mondok semmit. Inkább legyél kételkedő, minthogy beleéld magad, és mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!