Megnéznétek a görbémet? Lehet reménykedni?
Elég érdekes a görbéd!Szerintem nem volt még ovud!Vagyis a 16. napon biztosan nem!Talán a 21.-en de ott mivel kimaradt 2 nap így nem tudni,ráadásul utána is leesett a hőd,igaz nem sokat,na de az biztos hogy ovu után nem így kell kinéznie a görbének!És múlt hónapban 27 napra jött meg,és most is ott tartasz!Ha a 21. napon volt ovud,akkor nagyon kevés a luteális fázis,így nincs ideje a babának beágyazódni!Már ha volt mibe...
Szerintem menj el egy dokihoz és kérd ki a véleményét!
Köszönöm. Voltam már orvosnál,tavaly márciusban volt misseb ab-om, 17 hetesen. Azóta nem rendszeres a ciklusom finoman szólva. Most végeztem a második closti+duphastonos hónappal. Nagyon úgy tűnik, hogy nem sok eredménnyel.Van már egy 8 és fél éves kisfiam, így feladom. Ha ad a Jóisten babát ad, ha nem, hát .... majd csak belenyugszom valamikor.
Még egyszer köszönöm, hogy időt szakítottál rám.
Jaj,őszintén sajnálom a babádat!Azért még ne add fel!Annyira nem vészes,és szerintem egy normális doki simán helyre tud hozni csak járj utána!
Házilag ihatsz teákat amik néha csodákra képesek!Cickafark+palástfű,van aki a málnalevélre esküszik stb stb!
Remélem azért jár még nálatok egyszer a gólya!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!