Tkata81 kérdése:
Inszeminációkor kinek hány érett tüszője volt? 4 db-bal már lehet reménykedni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:58
1/39 anonim válasza:
Ahoz,hogy teherbe ess már 1 tüsző is elég de ha több van annál nagyobb az esély.Szerintem van esélyes.Sok sikert
2/39 anonim válasza:
Előző vagyok.Nekem sok petém volt mert túl stimuláltak ebő kettő meg is termékesnyül amiből sajna csak egy maradt meg.15 hónapos a kis lányom elsőre sikerült.
3/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! nagyon reménykedem, mert eddig azért nem sikerült, mert nem jött meg magától, azaz nem volt peteérés. viszont most igen, szóval, ha tényleg csak ez volt a baj, sikerülnie kell :)
legalábbis nagyon bízom.
2012. márc. 21. 10:59
5/39 A kérdező kommentje:
nem :(
2012. ápr. 9. 12:02
7/39 A kérdező kommentje:
Most jön a következő menet :)Majd most!!!
2012. ápr. 10. 14:31
8/39 anonim válasza:
Drukkolok nagyon!Írd majd meg mi a fejlemény,sztem a jövő hónapban mi is megyünk,bár nagyon reménykedek ebbe a spontán hónapban,de még eddig nem sok mindent érzek,mivel nem is érezhetek még....
Szorítok,sikerülni fog:))
9/39 A kérdező kommentje:
Remélem, összejön neked spontán! :)
Én meg a mostani inszemre koncentrálok :) holnap lesz, azaz jövő hét utáni pénteken kiderül a dolog :)
2012. ápr. 15. 17:40
10/39 anonim válasza:
Nekem ez a hónap spontán megint nem sikerült...szerdn megyek vissza dokihoz,hormon vérvételre.Aztán majd kiderül a további.Drukkolok neked nagyon,majd írd meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!