Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációkor kinek hány...

Tkata81 kérdése:

Inszeminációkor kinek hány érett tüszője volt? 4 db-bal már lehet reménykedni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon drukkolok neked!!!Mikor tesztelsz?

Pénteken voltam a 3.napi vérvételen,még nem tudom mennyi a tsh....Nemsokára kiderül,aztán május 9.-én megyek a 21.napira!

Neked miért volt inszem?Mi volt a baj?

2012. ápr. 24. 13:20
 22/39 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem volt peteérésem.

Abba hagytam júniusban a fogamzás gátlót és azóta nem jött meg csak norcolutra. így mesterségesen kellett megérlelni. más téren minden ok velem is meg a férjemmel is.

HSG-d is volt? az milyen szörnyű dolog!

2012. ápr. 25. 08:09
 23/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem volt peteérésed a closti+tüszőrepi szuri se segitett?Vagy rögtön inszemmel próbálkoztatok?

Meg van a véreredményem,jo lett minden,de csak a laborosnő mondta,de állitolag minden jó...

HSG-m még nem volt,mert anno azt mondta a doki,hogy mivel van már 2 gyerkőc,igy szerinte azzal nem lehet gond.

Nagyon remélem,hogy csak rá kell turbózni kicsit a peteérésre egy kis clostival és ennyi lesz csak....

2012. ápr. 25. 16:01
 24/39 A kérdező kommentje:

a closty+szuritól volt.

de egyből inszemet csináltak.

nem tudom, hogy ha most sem sikerül, ne várjunk-e egy hónapot és próbáljuk természetesen...

biztos hogy neked segít a closty!

2012. ápr. 25. 18:55
 25/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne mondd hogy nem sikerül!!!

Mert mi van ha....

Hány évesek vagytok amugy?

Hát nekem az első gyerek closti+tüszőrepivel jött,az első hónapban,a kislányom meg spontán.

Nagyon remélemh ogy igazad lesz és a closti megoldja a problémánkat,amugy nem tudom miért,de abban van minden reményem,hogy csak az a kicsi hiányzik ,az a kis rásegités és sikerülni fog.Hát majd kiderül,odébb van még.Majd csak május 9.-én megyek ujra vérvételre és utána a dokihoz.Remélem akkor felirja....

Ird meg ha teszteltél!!!!!:))

2012. ápr. 27. 06:05
 26/39 A kérdező kommentje:

Szia!

Megint nem sikerült :(

viszont valószínű megvan az ok, pénteken levelet kaptam az endokrinológiától, kaptam gyógyszert a magas TSH-mra. 3,02 volt, ami határértéken belül van, de a teherbeeséshez 1-2 körüli kellene legyen.

Így most abban bízom, hogy ha ez helyre áll, akkor sokkal több eséllyel indulok :)

Én 31 múltam pár hete, a férjem 30 lesz.

És ti?

2012. máj. 2. 08:22
 27/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nagyon sajnálom,viszont ha az ok meg van akkor,már jóval több esélyed van!!!!!Arra kapsz gyógyszert és beállitják,menni fog az:))

Én 35 vagyok,a férjem 38:)

Ha nekünk ez a hónap spontán nem jön össze,akkor 9.-én megyek vérvételre ,utána doki és gondolom closti,vagyis remélem:))

2012. máj. 2. 08:25
 28/39 A kérdező kommentje:

Ma megvolt a 3. inszem!

6 tüsző, 16,3 millió halacska :)

sikerülnie kell!!!

2012. máj. 14. 16:06
 29/39 anonim ***** válasza:

Na akkor drukkolok,sikerülni fog!!!!

Én ma kaptam meg a clostis receptet a dokitól:)

Minden eredményem negatív nem érti miért nem jön a baba:)

2012. máj. 14. 18:34
 30/39 A kérdező kommentje:
Akkor az inszemmel majd rásegít és jönni fog :)
2012. máj. 17. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!