Inszeminációkor kinek hány érett tüszője volt? 4 db-bal már lehet reménykedni?
Szia!
Nagyon drukkolok neked!!!Mikor tesztelsz?
Pénteken voltam a 3.napi vérvételen,még nem tudom mennyi a tsh....Nemsokára kiderül,aztán május 9.-én megyek a 21.napira!
Neked miért volt inszem?Mi volt a baj?
Azért, mert nem volt peteérésem.
Abba hagytam júniusban a fogamzás gátlót és azóta nem jött meg csak norcolutra. így mesterségesen kellett megérlelni. más téren minden ok velem is meg a férjemmel is.
HSG-d is volt? az milyen szörnyű dolog!
Szia!
Ha nem volt peteérésed a closti+tüszőrepi szuri se segitett?Vagy rögtön inszemmel próbálkoztatok?
Meg van a véreredményem,jo lett minden,de csak a laborosnő mondta,de állitolag minden jó...
HSG-m még nem volt,mert anno azt mondta a doki,hogy mivel van már 2 gyerkőc,igy szerinte azzal nem lehet gond.
Nagyon remélem,hogy csak rá kell turbózni kicsit a peteérésre egy kis clostival és ennyi lesz csak....
a closty+szuritól volt.
de egyből inszemet csináltak.
nem tudom, hogy ha most sem sikerül, ne várjunk-e egy hónapot és próbáljuk természetesen...
biztos hogy neked segít a closty!
Szia!
Ne mondd hogy nem sikerül!!!
Mert mi van ha....
Hány évesek vagytok amugy?
Hát nekem az első gyerek closti+tüszőrepivel jött,az első hónapban,a kislányom meg spontán.
Nagyon remélemh ogy igazad lesz és a closti megoldja a problémánkat,amugy nem tudom miért,de abban van minden reményem,hogy csak az a kicsi hiányzik ,az a kis rásegités és sikerülni fog.Hát majd kiderül,odébb van még.Majd csak május 9.-én megyek ujra vérvételre és utána a dokihoz.Remélem akkor felirja....
Ird meg ha teszteltél!!!!!:))
Szia!
Megint nem sikerült :(
viszont valószínű megvan az ok, pénteken levelet kaptam az endokrinológiától, kaptam gyógyszert a magas TSH-mra. 3,02 volt, ami határértéken belül van, de a teherbeeséshez 1-2 körüli kellene legyen.
Így most abban bízom, hogy ha ez helyre áll, akkor sokkal több eséllyel indulok :)
Én 31 múltam pár hete, a férjem 30 lesz.
És ti?
Szia!
Hát nagyon sajnálom,viszont ha az ok meg van akkor,már jóval több esélyed van!!!!!Arra kapsz gyógyszert és beállitják,menni fog az:))
Én 35 vagyok,a férjem 38:)
Ha nekünk ez a hónap spontán nem jön össze,akkor 9.-én megyek vérvételre ,utána doki és gondolom closti,vagyis remélem:))
Ma megvolt a 3. inszem!
6 tüsző, 16,3 millió halacska :)
sikerülnie kell!!!
Na akkor drukkolok,sikerülni fog!!!!
Én ma kaptam meg a clostis receptet a dokitól:)
Minden eredményem negatív nem érti miért nem jön a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!