Mikor lehet jobban reménykedni a babában? (Bővebben lent)
Akkor, amikor a nemvárt mensi előtt csökken a hő, de nincs pecsételés (pedig máskor szokott lenni), vagy pedig akkor, amikor hirtelen megemelkedik egyik napról a másikra a hő és eközben van egy kis piros pecsét is? Nagyon furcsán alakult mára a görbém, nem értem mi ez a nagy ugrás... és holnapra nem várnám. 3-4 napig szoktam előtte picit néha pecsételgetni, viszont most nem így volt, a pici piros pecsét ma jelentkezett először. De nekem a legfurcsább az, hogy miért ugrott így meg a hőm most váratlanul? A melleim iszonyatosan fájnak főleg reggel és este lefekvésnél, napközben is érzem, de enyhébben. Főleg ma reggel fájt nagyon amikor felébredtem.
Amúgy én azért nem hiszek abban, hogy sikerült, mert ma már volt pici piros pecsétem, viszont furcsa számomra ez a nagy hőugrás és erős mellfájdalom így nagy hirtelen és erre szeretnék valamilyen magyarázatot.
Ilyen a görbém tehát: [link]
Ha felugrik a ho. Ha lemegy, az arra utal, hogy a mensi kozeledik.
Ha meg amugy is pecsetelsz, akkor az nem tul megbizhato jel, en arra nem alapoznek.
Szemely szerint sohasem pecseteltem, dehat mindenki szervezete mas.
Forras:
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!