Hosszú sikertelen próbálkozás után meddig lehet még a babában reménykedni?
Ezt nagyon gyorsan hagyjátok abba!!!
Lehet,hogy pont azért nem jön össze,mert
ilyen "görcsösen" próbálkoztok!
Élvezzétek az együttléteket!!!,de ne "muszáj"ból!
Igaza van a férjednek, ha nem akarja tudni. Nagyon rosszul hat a férfiakra, ha tudják, hogy MOST teljesíteniük kell. Az én férjemnek legalábbis a padlóra vágta a potenciáját ez a tudat, és ez csakis az én hibám volt.
Mióta nem tudja, mikor kellene szeretkeznünk, azóta nincsenek gondjai, nem végződnek a részemről sírással a szeretkezések, mert nem jött össze az orgazmus - viszont összejött a baba. Úgyhogy neked is csak azt tudom tanácsolni, ami nekünk beevált, hogy ne tudasd vele, mikor ovulálsz. Sehogyse. Maradjon ez titok előtte. Csak csábítsd ágyba, és szeresd.
Ja, és ne számolj, hanem ovutesztelj! Sokkal megbízhatóbb. Így derült ki, hogy 28 napos ciklusnál nekem nem a 14., hanem a 16. napon van tüszőrepedésem...
Te 2 éve próbálkozol és az orvoshoz még nem mentél ezügyben??? Lehet, hogy 2 éve tök feleslegesen stresszelitek magatokat és valami tök egyszerű megoldás lenne.
Én sose értettem az ilyet...
25 éves fiatal vagyok, mi is a babavárós korszakban vagyunk, de mi mégcsak két hete próbálkozunk. Így saját tapasztalatot nem tudok írni csak másét. Az édesanyám és az édesapám 6 évig próbálkozott mire hajlandó voltam megfoganni. Ha valamit nagyon szeretnél elérni az életben soha ne add fel. Közelitsd meg a dolgokat másfelől. Ha az én szüleim is feladták volna, nem tudnék írni neked. :-D Mellesleg van egy hugom is aki 2 és fél évre rám született.
Sok szerencsét és remélem segítettem.
Ne számolj, és ne figyelj. Felesleges és baromság. Tudom, mert végigcsináltam. Szintén 2007-ben kezdtünk el dolgozni a babán, és 2008. közepétől orvoshoz is jártunk. Semmi konkrét probléma. Az ovuteszt mindig negatív, uh szerint sem volt peteérésem. Aztán tavaly novemberben elég lett. Se orvos, se hőmérő, se számolás.
8 hetes terhes vagyok. Mint utólag kiderült, a 25-26. napon van a peteérésem. Számolgathattam volna még évekig, középidőben SOSEM estem volna teherbe. Hagyj abba mindent, szeresd a férjed, élvezd a szexet, és ennyi!!
Megint az első vagyok.
Sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!