Inszeminációkor kinek hány érett tüszője volt? 4 db-bal már lehet reménykedni?
megvolt ma a 2. inszem. jövő pénteken kiderül. most fáj, szurkál mint múltkor...
nálad mi a helyzet?
Szia!
Hát nekem holnap tuti megjön,tesztem negatív:((
Tehát szerdán megyek a vérvételi beutalókért és beszélek a dokival,pénteken meg egy hormonlabor és aztán kiderül.A férjem eredményei jók,tehát nem vele van a gond...
Drukkolok neked nagyon!
Pihenj sokat,amennyit csak tudsz:))
sajnálom!
akkor neked is inszem? ezek szerint nem volt még.
Szia!
Még nem volt nekem,de most elmentem egy másik dokihoz,holnap megyek a 3.napos vérvételre,utána majd a 21.naposra.Megnéz rendesen,hátha tudja gyogyszerrel megoldani a dolgokat.A férjem már volt kivizsgáláson az ő eredményei jók,majd meglátjuk.Te hogy vagy?Hogy állsz?:)Drukkolok ám:)
Köszi!
Hát várok...de eléggé negatív vagyok, valamiért nem bízom benne. olyan mensi fájdalmas előjeleim vannak. bár még van 10 nap mensiig, nem lehetne elvileg...nem tudom...
kiderül.
írj majd hogy mi van :)
Szia!
Az nem baj,ha mensis jeleid vannak,nekem mindkét gyereknél olyan volt,mintha meg akarna jönni,ugy fájt a hasam....
Na meg még ahhoz van idő!
Csak pozitivan:))
Drukkolok!Majd írj,hogy mi van!
próbálok abban reménykedni hogy beágyazódik éppen azért görcsöl...de görcsöl :(
ha megint nem sikerült tényleg összetörök :(
Szia!
Sikerülni fog,gondolj arra!!Amugy lehet azért görcsölsz!
Én mindkét gyereknél ugy görcsöltem,mintha meg akarna jönni,sőt a fiamnál a mensi napján barnáztam is,kezemben a teszttel ültem a wc-n és akkor láttam,véletlenül csináltam meg a tesztet,ha már a kezemben van akkor miért ne alapon és pozitiv lett.Tehát ne add fel.A másik fele,hallottam olyat akinek a 3.inszem sikerült,van még esély rá,nem szabad feladni!!!De drukkolok nagyon!
Igen,nekem már van kettő,az elözö házasságomból.Most szeretnénk a férjemmel közös babát,az nem akar jönni.A férjem eredményei jók.Remélem gyógyszerrel rá tudnak segiteni nekem is:))
MAjd írj,megy a drukk:)
Szia!
Hát tök furákat érzek!
Ugye az inszem utáni 5-7. napon nagyon görcsöltem, aztán tegnap elmúlt teljesen. aztán este elkezdett nyomni a méhem tájékán. még de is nyomott.
Annyira jó lenne, ha beágyazódott volna! :)
csak nem merek nagyon reménykedni, mert nagyobb lesz a csalódás ha mégsem sikerült.
Én biztos vagyok benne, ahogy azt már írtam, hogy ha rájönnek hogy mi a gond nálad, simán helyre tudják tenni gyógyszerrel. Nem tudom nézték-e, de a TSH-d mennyi? Attól szokott gond lenni és azt 2 hónap alatt be tudják állítani gyógyszerrel.
Pussz: Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!