Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációkor kinek hány...

Tkata81 kérdése:

Inszeminációkor kinek hány érett tüszője volt? 4 db-bal már lehet reménykedni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:58
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

megvolt ma a 2. inszem. jövő pénteken kiderül. most fáj, szurkál mint múltkor...

nálad mi a helyzet?

2012. ápr. 16. 17:05
 12/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nekem holnap tuti megjön,tesztem negatív:((

Tehát szerdán megyek a vérvételi beutalókért és beszélek a dokival,pénteken meg egy hormonlabor és aztán kiderül.A férjem eredményei jók,tehát nem vele van a gond...

Drukkolok neked nagyon!

Pihenj sokat,amennyit csak tudsz:))

2012. ápr. 16. 17:52
 13/39 A kérdező kommentje:

sajnálom!

akkor neked is inszem? ezek szerint nem volt még.

2012. ápr. 19. 17:51
 14/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem volt nekem,de most elmentem egy másik dokihoz,holnap megyek a 3.napos vérvételre,utána majd a 21.naposra.Megnéz rendesen,hátha tudja gyogyszerrel megoldani a dolgokat.A férjem már volt kivizsgáláson az ő eredményei jók,majd meglátjuk.Te hogy vagy?Hogy állsz?:)Drukkolok ám:)

2012. ápr. 19. 17:55
 15/39 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát várok...de eléggé negatív vagyok, valamiért nem bízom benne. olyan mensi fájdalmas előjeleim vannak. bár még van 10 nap mensiig, nem lehetne elvileg...nem tudom...

kiderül.

írj majd hogy mi van :)

2012. ápr. 21. 11:16
 16/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nem baj,ha mensis jeleid vannak,nekem mindkét gyereknél olyan volt,mintha meg akarna jönni,ugy fájt a hasam....

Na meg még ahhoz van idő!

Csak pozitivan:))

Drukkolok!Majd írj,hogy mi van!

2012. ápr. 22. 08:21
 17/39 A kérdező kommentje:

próbálok abban reménykedni hogy beágyazódik éppen azért görcsöl...de görcsöl :(

ha megint nem sikerült tényleg összetörök :(

2012. ápr. 22. 11:37
 18/39 A kérdező kommentje:
ha neked már van 2 gyerek, lehet simán helyre tudja tenni gyógyszerrel de az is lehet hogy csak tényleg valami kis hormon baj van, amit pár hónap alatt rendbe rak. :)
2012. ápr. 22. 11:38
 19/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Sikerülni fog,gondolj arra!!Amugy lehet azért görcsölsz!

Én mindkét gyereknél ugy görcsöltem,mintha meg akarna jönni,sőt a fiamnál a mensi napján barnáztam is,kezemben a teszttel ültem a wc-n és akkor láttam,véletlenül csináltam meg a tesztet,ha már a kezemben van akkor miért ne alapon és pozitiv lett.Tehát ne add fel.A másik fele,hallottam olyat akinek a 3.inszem sikerült,van még esély rá,nem szabad feladni!!!De drukkolok nagyon!

Igen,nekem már van kettő,az elözö házasságomból.Most szeretnénk a férjemmel közös babát,az nem akar jönni.A férjem eredményei jók.Remélem gyógyszerrel rá tudnak segiteni nekem is:))

MAjd írj,megy a drukk:)

2012. ápr. 23. 06:24
 20/39 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát tök furákat érzek!

Ugye az inszem utáni 5-7. napon nagyon görcsöltem, aztán tegnap elmúlt teljesen. aztán este elkezdett nyomni a méhem tájékán. még de is nyomott.

Annyira jó lenne, ha beágyazódott volna! :)

csak nem merek nagyon reménykedni, mert nagyobb lesz a csalódás ha mégsem sikerült.

Én biztos vagyok benne, ahogy azt már írtam, hogy ha rájönnek hogy mi a gond nálad, simán helyre tudják tenni gyógyszerrel. Nem tudom nézték-e, de a TSH-d mennyi? Attól szokott gond lenni és azt 2 hónap alatt be tudják állítani gyógyszerrel.

Pussz: Kata

2012. ápr. 24. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!