Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit mondtok megfog jönni?

Ti mit mondtok megfog jönni?

Figyelt kérdés
Van egy kis fiam,és tudom,hogy milyen tuneteket kell produkálni,es nekem mind meg van.has szurka mindjárt megjön érzés mellek érzékenysége,egészen tegnapig,de ma nem fájnak a melleim,és minden tünetem el tünt.Ilyentor mi van?Én már semmit nem értek.Van valakinek magyarzata?Előre is köszi.
2014. nov. 17. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincsenek olyan tünetek, amiket produkálni kell. Én értem, mivel ez nem elvárás, ezért egyetlen dolgot kell figyelned, késik-e a mensid vagy sem. Ha már késik egy-két napot, csinálj egy tesztet és kiderül. Minden más, amit felsoroltál, opcionális :) vagy van, vagy nincs, de legkevésbé sem elvárás!
2014. nov. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!