Ti mit mondtok megfog jönni?
Figyelt kérdés
Van egy kis fiam,és tudom,hogy milyen tuneteket kell produkálni,es nekem mind meg van.has szurka mindjárt megjön érzés mellek érzékenysége,egészen tegnapig,de ma nem fájnak a melleim,és minden tünetem el tünt.Ilyentor mi van?Én már semmit nem értek.Van valakinek magyarzata?Előre is köszi.2014. nov. 17. 11:38
1/1 anonim válasza:
Nincsenek olyan tünetek, amiket produkálni kell. Én értem, mivel ez nem elvárás, ezért egyetlen dolgot kell figyelned, késik-e a mensid vagy sem. Ha már késik egy-két napot, csinálj egy tesztet és kiderül. Minden más, amit felsoroltál, opcionális :) vagy van, vagy nincs, de legkevésbé sem elvárás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!