Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előbb megfog jönni vagy ez...

Előbb megfog jönni vagy ez lehet más is?

Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót!de a párommal azt tervezzük, hogy következő hónapban már nem fogok szedni, mert babát szeretnénk!az utolsó menstruációmkor a vérzés utolsó 3 napján együtt voltunk, aztán amikor kellett ismét szedtem a gyógyszert!Elméletileg még van 12 napom a nemvártig, de ma reggel halványan barnáztam , most meg pecsétlő vérzésem van!
2014. szept. 26. 11:55
 1/9 A kérdező kommentje:
pecsételő vérzés annyit tesz, hogy kb egy csepp vér volt!most megint csak nagyon halvány barna enyhe folyásom van!
2014. szept. 26. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Szóval ha jól értettem akkor jelenleg még szeded a gyógyszert? Gyógyszer mellett előfordulhat barnázás, nem jó jel, mert jelentheti azt, hogy nem jó a szervezetednek az a gyógyszer, amit szedsz. Nekem is volt ilyen tünetem régebben, elmentem dokihoz, felírt egy másik fajtát.
2014. szept. 26. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
igen szedem, mert ma volt csak ez a barnázás!semmi jele nem volt eddig annak , hogy más is lehetne amiért ne szedném! :)1 éve szedem a fog.gátlót!DE már nem íratok másikat!nem szeretném szedni többet! :)Köszi szépen a választ!
2014. szept. 26. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet már a szervezeted is jelzi, hogy hagyd abba a gyógyszert, itt az idő a babára! :)
2014. szept. 26. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor nagyon okos a szervezetem! :)
2014. szept. 26. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
És tervezel 3-6 hónap szünetet tartani, hogy kitisztuljon a szervezetedből? Állítólag nem árt, bár nekem 2 barátnőm is van, akik közvetlen a gyógyszer abbahagyása után estek teherbe, és semmi gondot nem okozott, egészséges a baba.
2014. szept. 26. 13:40
 7/9 A kérdező kommentje:
ahogy alakul!nővérem is mikor abba hagyta a gyógyszert 2 hét után terhes lett!ahogy kitisztul a szervezetemből szerintem úgyis csak úgy fog össze jönni a baba!szerintem!!
2014. szept. 26. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert nektek! :)
2014. szept. 26. 14:59
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen!nagyon rendes vagy! :)
2014. szept. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!