Heves alhasi fájdalmam lett. A ciklusom 19. napjában vagyok még csak. Miért fáj nagyon a hasam? Lehetséges hogy a napokban megfog jönni? Még sosem jött meg előbb.16/L
Figyelt kérdés
Segítsetek,kérlek.2011. jan. 31. 07:10
1/3 anonim válasza:
Sok minden lehet, lehetséges, hogy elöbb fog megjönni, lehet esetleg felfázás, petefészekgyulladás, bélgörcs és még rengetet egyéb dolog (pl ha van barátod és szexeltek is, akár méhe kivüli terhesség is, hogy csak a legveszélyesebbet emlitsem).
Azt nem irod, hogy mióta van meg a menzeszed, rendszeres szokott-e lenni, történt-e valami nagyobb változás az életedben - ezeket is kellene tudni, hogy valahonnan el tudjunk indulni.
Mindenesetre ha estig nem javul, akkor legkésöbb holnap menj el orvoshoz, elöször a háziorvos is elég, ha fontosnak találja, akkor majd továbbküld.
Mindenesetre jobbulást kivánok.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszzt, 4 éve menstruálok, rendsszeres szokott lenni. a múlthónapban késett 2 hetet. Hát megfázásra gyanakodom én is.Már jobb lett hogy vettem be gyógyszert meg meleg teát ittam. Hát a pisilés is fájt úgymond. Remélem csak megfázás. Hogyha az milyen kezelést tudtok mondani????
2011. jan. 31. 15:29
3/3 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha elmennél legalább a háziorvoshoz, mert ebböl komolyabb bajod is lehet, töle kapsz hatásos gyóygszereket, amitöl meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!