Alhasi fájdalmam van. Tegnap a lépcsőn alig bírtam felmenni, úgy belenyilalt, de nem állandóan fáj, csak néha. Mitől lehet? 20L
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 08:37
1/6 anonim válasza:
petefészek gyulladás?
vakbél?
bélgyulladás?
Menj orvoshoz, jobbulást!
2/6 A kérdező kommentje:
De ma már nem is nagyon fáj :S
2011. nov. 10. 08:40
3/6 anonim válasza:
Azért csak figyelgesd, nem érzel-e valami furcsát. Ha nem akkor egyszeri eset volt, de ha visszatér menj orvoshoz. A vakbélgyulladás eléggé alattomos tud lenni, egyszer fáj, egyszer nem. Legalábbis nálam úgy volt eleinte.
4/6 A kérdező kommentje:
és milyen vizsgáltatokra kellett menned? :S
2011. nov. 10. 09:26
5/6 anonim válasza:
A petefészekgyulladás töbnyire magas lázzal is jár.Ha állandóan fáj menj el orvoshoz és kérj egy ultrahangot is. Sajana nekem is így kezdődött és azóta 3x műtöttek. Folyton kiujuló petefészek cisztám van.
6/6 A kérdező kommentje:
uhh,,,,sajnálom... :S de már jobban vagyok szerencsére
2011. nov. 11. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!