Reggelente véres szokott lenni a vizeletem. Nincs semmilyen fájdalmam. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 12:07
1/11 anonim válasza:
Szokott??
És mikor mész orvoshoz? Amikor a mentő visz?
2/11 anonim válasza:
Hiába nincs fájdalom, ez egyértelműen nem egészséges. Menj orvoshoz sürgősen!
3/11 anonim válasza:
Minden reggel rácsodálkozol, aztán túllépsz rajta? Fertőzés, gyulladás, de még ciszta és daganat is lehet. Azzal meg, mint tudjuk, nagyon jó minél tovább várni, hogy magától elmúljon.
4/11 A kérdező kommentje:
de már kaptam gyógyszert rá mert húgyuti gyulladást állapítottak meg de még mindig olyan reggelente..
2011. máj. 25. 14:08
5/11 anonim válasza:
Jah. És mióta szeded? Vagy már beszedted? Ha már vége a kúrának, vagy majdnem, akkor menj vissza a dokihoz azzal, hogy nem használt. Hiába nincs fájdalmad, ha még mindig vér van a vizeletedben, akkor nem vagy gyógyult.
6/11 anonim válasza:
Keveset iszol? Bár akkor sem szabadna véresnek lenni.
7/11 A kérdező kommentje:
hát napköze nem iszok keveset sztem azért nem sötét de reggelente mindig sötét. még van 5 szemem a gyógyszerből..de mondta az orvos h még ezt szedjem be és ha nem múlik el akkor menjek vissza.. de sztetek a gyógyszer nem jó vagy más a bajom?
2011. máj. 25. 17:20
8/11 anonim válasza:
Lehet vesekő is. Ha nem múlik, akkor mindenképpen urológushoz menj el.
9/11 A kérdező kommentje:
de annak fájnia kellene nem?
2011. máj. 25. 21:08
10/11 anonim válasza:
Előbb szedd végig, aztán ha még mindig fennáll a probléma, menj orvoshoz. És urológiára, ne háziorvoshoz, ő nem csinál tenyésztést, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!