Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az h semmilyen...

Miért van az h semmilyen eszközzel nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
nagyonsokszor próblkoztunk de sosem sikerül. miért van ez? szedek fogamzásgátlót arra gondoltam talán amiatt.. vki..:SS 17/L
2011. máj. 26. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Vannak fogamzásgátlók, ami csökkentik a libidót. Kérj tanácsot nőgyógyászodtól.
2011. máj. 26. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
próbálkozz egyedül.
2011. máj. 26. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Mostanában ezzel sokan így vagyunk: egyre sz@r@bb ez a rohadt BKV...
2011. máj. 26. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Sok mindentől lehet. Nem vagytok összeillőek, vagy ki tudja... de sok cikk van a neten arról, hogy vannak nők, akiknek egy életen át sem sikerül. Nem tudni, mitől. Talán lelki okai vannak a háttérben.
2011. máj. 29. 10:05
 5/10 Smartguy86 ***** válasza:
90%-ban lelki oka van!
2011. máj. 31. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem 2 évet kellett várnom az első orgazmusra,de ez nem jelenti azt,h most már minden alkalommal elélvezek.sőt hüvelyi orgazmusom még mindig nem volt. ne görcsölj miatta,próbáld meg élvezni így is a szexet,lehet!;)

szerintem nem a fogamzásgátló hibája.

20/L

2011. máj. 31. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
egészséges szexualitású felnőtt asszonynak is csökkenti a libidóját a fogamzásgátló, aki pedig már tudja, mitől döglik a légy-:) úgy értem, hogy ki kellene előbb ismerni a testedet, felkutatni az erogén zónáidat és elsősorban odáig eljutni hogy akard az aktust,mert másképp rögzülhet a jelenlegi állapot. jó hosszú szünetet tartsatok és kezdjétek előlről(puszi, petting, tapizás, miegymás...)és ne akarjatok mindent azonnal, ha szeretitek egymást akkor segítsetek egymásnak, hogy jó legyen mindkettőtöknek. Türelem, minden eljön a maga idejében.
2011. máj. 31. 19:19
 8/10 anonim válasza:

Nekem nagyon sokáig nem sikerült elmennem, egyszerűen nem éreztem, hogy csak a közelében is lennék. De végül addig próbálkoztunk, hogy egy elég hülye pózban, de sikerül. Persze ezt a párom türelmének is köszönhetem ^^

Amúgy arról olvastam, hogy a nők 30%-a a "rendes" módszerrel képtelen elmenni. Ne keseredj el, én is ide tartoztam, de végül minden sikerült. Ja és nálam az is baj volt, hogy baromira rágörcsöltem, pedig nem szabad.

2011. máj. 31. 22:30
 9/10 anonim válasza:
És egyedül sikerült már?
2011. jún. 1. 17:15
 10/10 A kérdező kommentje:
nem:S
2011. jún. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!