Miért van az h semmilyen eszközzel nem tudok elmenni?
Figyelt kérdés
nagyonsokszor próblkoztunk de sosem sikerül. miért van ez? szedek fogamzásgátlót arra gondoltam talán amiatt.. vki..:SS 17/L2011. máj. 26. 23:22
1/10 anonim válasza:
Vannak fogamzásgátlók, ami csökkentik a libidót. Kérj tanácsot nőgyógyászodtól.
3/10 anonim válasza:
Mostanában ezzel sokan így vagyunk: egyre sz@r@bb ez a rohadt BKV...
4/10 anonim válasza:
Sok mindentől lehet. Nem vagytok összeillőek, vagy ki tudja... de sok cikk van a neten arról, hogy vannak nők, akiknek egy életen át sem sikerül. Nem tudni, mitől. Talán lelki okai vannak a háttérben.
6/10 anonim válasza:
Nekem 2 évet kellett várnom az első orgazmusra,de ez nem jelenti azt,h most már minden alkalommal elélvezek.sőt hüvelyi orgazmusom még mindig nem volt. ne görcsölj miatta,próbáld meg élvezni így is a szexet,lehet!;)
szerintem nem a fogamzásgátló hibája.
20/L
7/10 anonim válasza:
egészséges szexualitású felnőtt asszonynak is csökkenti a libidóját a fogamzásgátló, aki pedig már tudja, mitől döglik a légy-:) úgy értem, hogy ki kellene előbb ismerni a testedet, felkutatni az erogén zónáidat és elsősorban odáig eljutni hogy akard az aktust,mert másképp rögzülhet a jelenlegi állapot. jó hosszú szünetet tartsatok és kezdjétek előlről(puszi, petting, tapizás, miegymás...)és ne akarjatok mindent azonnal, ha szeretitek egymást akkor segítsetek egymásnak, hogy jó legyen mindkettőtöknek. Türelem, minden eljön a maga idejében.
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig nem sikerült elmennem, egyszerűen nem éreztem, hogy csak a közelében is lennék. De végül addig próbálkoztunk, hogy egy elég hülye pózban, de sikerül. Persze ezt a párom türelmének is köszönhetem ^^
Amúgy arról olvastam, hogy a nők 30%-a a "rendes" módszerrel képtelen elmenni. Ne keseredj el, én is ide tartoztam, de végül minden sikerült. Ja és nálam az is baj volt, hogy baromira rágörcsöltem, pedig nem szabad.
10/10 A kérdező kommentje:
nem:S
2011. jún. 2. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!