Semmilyen eszközzel nem lehet a pszichopata blogokat leszedetni az internetről?
nem vagyok ugyan jogász, de én ebben sem a gyűlöletkeltést, sem a rágalmazást nem látom megalapozottnak.
hülyékkel meg tele a világ, és már csak ezért sem lehet mindet lelőni, mert nem lenne hova elásni őket. :)
Miért akarna reklám lenni?????????
Engem csak idegesít milyen sok gyökér ember van...
NO meg nem értem a kuruc.info körül akkora a felhajtás akkor egy nőket rágalmazó blog ellen miért nincs?
Hát szerintem igencsak sértő. Mivel durván általánosít és valóban gyűlöletkeltő.
Tipp: fordulj a médiához.
Igen nekem is ez a véleményem. És provokáló.
Nézd én sosem voltam gyűlölködő.
A gyűlölet a bölcs szavaival élve a gyengék haragja.
Megdöbbent ez a durva általánosítás...ez kb. olyan mint azt kijelenteni pl., hogy minden férfi alkoholista...
Szerintem is nagyon provokatív. Ami még nem is lenne baj, ha valós társadalmi problémákat feszegetne, de csak üres frázisokat puffogtatnak benne és általánosítás az egész. Ahogy a kommenteket olvasom benne, még csak vitába sem lehet velük szállni, mert ha egy nő ír valamit, akkor az "p.icsogás".
Mondjuk az is igaz, hogy bármit is szóvátenni csak a blog tartalma miatt lehet, a kommentek miatt nem. Mondjuk mindkettő épp elég undorító. Még mindig azt mondom, hogy a médiához kell fordulni.
A szerencsétlen feminista kelepelés éppen ezért az ostobaság miatt szánalmas. Itt egyedül TE rágalmazol és állítasz valótlan rágalmakat. Cöc cöc. :-)
A kérdésedre tömören és segítőkészen válaszolva, olvasd el a 'Jogi feddhetetlenség' című részt, majd sűrgősen szerezz be egy magyar értelmező kéziszótárt, hogy a hosszabb szavakkal is boldogulj. A gyűlöletkeltés, mint ahogy a kurucinfót is mint példa említetted, egészen más tematika és jellegű, mint ami az oldal célkitűzése.
Mi szeretjük a nőket. :-)
Ha nem tudsz olvasni, akkor nyöszöröghetsz állatkerti majmok szintjén, bökdösve kifele a rácson hogy "hgnnny hgnnny", neked ez nem tetszik vegyékmá'le, csakésmert, de sokkal célravezetőbb lenne elsajátítani az olvasás bámulatos tudományát, és ÉRTELMEZNI az ott leírtakat, mielőtt hisztérikus spoánkodásba kezdenél. :-)
Ismétlem, a kérdésedre a válasz az ott megtalálható cikk:
Emanuel
Te pedig jó ha elsajátítanád a normális gondolkodást. Persze egy pszichopatának ez nehéz, hiszen már eleve ...
És nem sopánkodok...csak érdekelt a kérdés, de számítottam rá, hogy a "híres" szerzője is írni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!