Semmilyen eszközzel nem lehet a pszichopata blogokat leszedetni az internetről?
Az szép, ha engem igyekszel ilyen vehemenciával minősíteni. Maradjunk annyiban, hogy még bőven feléd billen az ostobaság jelzője. :-)
Látom nagyon szájbarágós szintre kell vinni, hogy még te is felfogd az általad feltett kérdésre adott választ. Jogi szempontból be vagyunk sáncolva, egészen egyszerűen azért, mert...
1) Semmilyen jogsértő tartalom nincsen közzétéve, ahogy bujtatott formában sem találsz gyűlöletkeltésre alkalmas mondatot tőlünk.
Jön a kérdés: Emanuel bácsi, nade MIÉRT?
Mert mindannyian szeretjük a nőket, még ha sokuk szellemileg olyan korlátokkal is küzd mint te. Cinkes. :-)
2) Kiegyensúlyozásra váró feminista provokációtól csak úgy tocsog az internet. Nézd meg például a "repedt" jelzőt simán elékívánó tűsarok.org oldalt, mint tipikus példája az ilyen ösztrogéntől túlfűtött gyépés punciegyleteknek. Ott aztán dögivel van jogilag aggályos tartalom, és mégis, senkit nem zavar.
Jön a kérdés: Emanuel bácsi, nade MIÉRT?
Mert ahogy önmagában a feminizmus, az az oldal sem sok vizet zavar.
És természetesen nagyon szívesen, örülök hogy tisztáztuk az általad feltett kérdést. Látod nagyon is helyénvaló ilyen butaságokat kérdezni. :-)
Emanuel
Oksika...akkor is tisztázzuk le nem vagyok sem feminista, sem pedig ostoba az te vagy, mert tiszteletlenül írsz a nőkről...Ha menstruálnál tudnád, hogy az nem csak egy kis pecsételés...A másik dolog, pedig kikérem magamnak és minden nő nevében a k urva jelzőt...nem tudnék róla, hogy pénzért d ugnék sem pedig más ismerőseimről. EZ azért elég durva általánosítás...
Nem tudom milyen trauma élt téged életed során, de elég nagy téveszméid vannak ha súlyosabb problémák helyett ilyen idiótaságokra van időd mint ez a blog. Amit ha egy normál nő elolvas rögtön feministává válik, mivel lekicsinylő, ezáltal igenis provokáló.
A jogi dolgok..mint tudjuk az erkölcs és a jog nem mindig esik egybe. Ha rajtam múlna minden ilyen oldalt megszüntetnék...
Amúgy anyukád tud az oldaladról?
Megnéztem ezt a blogot, ezek saját magukból csinálnak hülyét, nem kell foglalkozni vele. de tényleg reklámot csináltál itt neki.
Nekem vicces az az oldal, pedig feminista vagyok.(értsd, nem nézem le a nőket)
Pár kis srác, nem túl nagy értelemmel, de sok dühvel és buta sztereotípiákkal lépett a felnőttkorba, és talán nem túl vonzóak ezért nincs nagy sikerük a nőknél vagy csak a magukhoz hasonló csajokat fogják ki akik még jobban tönkre vágják őket, és ezt kiírják magukból, ami lehet feszültségoldó nekik és lehet pont emiatt nem fognak tettlegességig menni, mert itt kiírják magukból. Szerintem inkább vicces és szánalmas a blog, ami mögött nem túl értelmes emberek vannak.
Nők szexuális hevületéről se sokat tudhatnak, nyilván nem nagyon voltak még úgy igazán izgató hatással nőkre, így még nem is dugtak egy jót soha. Nekik még nem esett le, hogy a nők is ugyanannyira igénylik a szexet, kisgyerekek még.
Tisztelni szerintem se kell valakit csak úgy, alapból, tehát ezt a minden nőt vagy férfit tiszteljünkkel nem értek egyet, és beléjük ezt túl komolyan bele nevelték, emiatt mikor ráébredtek vannak olyan nők akiket nem kell tisztelni, akkor megvilágosodtak.
Legutoljára akkor állt a farkuk a blog íróinak, mikor elégedettséggel visszaolvasták a nem túl értelmes blogbejegyzéseiket.
Vagy mostanában ébredtek rá, hogy melegek, és kivetítik a bajaikat a nőkre, ezt se tartom kizártnak.
Szerintem teljesen röhejes a blog, nem kéne leszedetni, és komolyan gondolom, hogy lehet pont emiatt nem fognak tettlegességig menni majd, mert itt kiírják a vélt vagy valós sérelmeiket.
Ezt nem kell leszedetni, nagyon vicces kis blog.
Ha Kiszel Tünde elkezdene filozofálni, hasonló blogot vezetne, igaz kevesebb agresszióval.
Nincs semmi baj evvel a bloggal, pár szerencsétlen balfék leírja a hülyeségeit.
Igazat adok annak aki szerint külön jó, hogy csinálják ezt a blogot, mert amilyen borultak és elkeseredettek, kinézem, hogy fizikailag bántalmaznának valakit ha nem tudnák kiadni magukból a gőzt.
Abba azért gondoljatok bele, ha ugyanilyen okfejtéssel, mondjuk a romákat, vagy a zsidókat osztanák tehát a célcsoport más lenne, mennyire nagy vihart tudna kavarni az amiket ide leírnak. Akkor már keményen nácinak tartanák őket sokan. Olvassatok csak úgy bele, hogy a nő szó helyett valami mást képzeltek oda.
Nálunk nagyon szabadon lehet bántalmazni verbálisan a nőket és alázgatni, míg pl. a romákat, egyebeket sokkal kevésbé.
Én nem sok különbséget látok a nemi sovinizmus és a nacionalizmus között, mivel a nacionalimus az nemzetiség sovinizmust jelent.
Ez a blog tényleg, pár lúzer irománya, de a nácik se szoktak sokkal többek lenni.
És tipikusan úgy írnak, mint azok a melegek (biszexek, de inkább a pasikat szeretik), akik inkább lefekszenek csajokkal, ha nem is élvezik, de nem merik vállalni, hogy melegek, soha az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!