Mitől lehet enyhe menszi-szerű fájdalmam, ha sokáig ülök?
Ez rendszeres? Mindig ez van, vagy csak egy ideje?
Szerintem elképzelhető, hogy puffadsz, tehát szélgörcs alakul ki. Nem szoros a nadrágod/szoknyád dereka? Az is okoz ilyet.
A menszeszed mióta van meg? Ha több, mint 2 éve, akkor ezzel a bizonytalansággal esetleg felkereshetnél egy orvost.
Nincsen ilyen sajnos :(
Menszi előtt 1-2 nappal emelkedik meg, tart menszi első, maximum első két napján, és ismét leesik, és meg is marad ez az állapot. Április 21-én jött meg utoljára (marha kevés vérzéssel), általában viszonylag hosszú ciklusaim vannak, Május 19-22-én kellene megjönnie számításaim szerint.
Szerintem ha egymás után három hónapban nem látsz PÉ-t a hőmérőzés alapján, akkor el kellene menni dokihoz mindenképp, hogy kiderítsék mi a baj és tudjon rá gyógyszert adni.
Szedtél fogamzásgátlót az elmúlt években?
Rá fogom venni magamat, mert ez már nem állapot :(
Csak egyszerűen ki nem állhatom az orvosomat (aki egyben anyukám orvosa is), másik orvost pedig nem tudom hol kellene keresni. De fontosabb az egészségem, mint az un-szimpátiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!