Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen alkatú fiúk jönnek be? Vagy ez annyira nem érdekes, ha az illető megfog? Elöbb a külső?
Figyelt kérdés
gondolom megkérdezem,régóta gondolkodtam ezen :)2012. febr. 6. 14:39
1/4 anonim válasza:
magas legyen és átlagos testalkat,vékony is lehet,de gyúrós izomagy neeeeeeeeee:)
2/4 anonim válasza:
Egyertelmuen a jo kulso(ami legyen apolt, izleses) oda vonza a tekintetunket a fiura, DE a kisugarzas az ami nagyon fontos! Ha latszik rajtad, hogy elegedett, magabiztos vagy akkor egybol jobban nezel ki...De ez csak az elso benyomashoz kell, aztan mar minden a szemelyisegeden mulik! Ami az alkatot illeti, szerintem ez egyentol fugg!! Tudod, van akinek az izmosak jonnek be, van akinek meg a vekonyabbak vagy epp a ducibbak..:-)) (nekem pl mindegy, csak sportoljon valamit..:D)
3/4 anonim válasza:
Külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol. Az alkata nem feltétlen fontos csak nagyon túlsúlyos ne legyen... Tetszett már meg alacsony izmos vagy magas atléta alkat is... De általában az arcot nézem először. a test formázható az arc már kevésbé.
4/4 anonim válasza:
A külső fontos. Ezt kár tagadni.
Nekem nem fontos a magasság, se nagyon alacsony, se nagyon magas ne legyen. 175 cm körül jó.
Legyen szálkás, ne felfújt, kigyúrt, inkább szikár, izmos.
Jóképű, sötét hajú, szemű.
Szép fogak, szép kezek. Ápoltság, szép beszédhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!