Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok akkor most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok akkor most mi az igazság, hogy a külső csak kevésbé számít, és inkább a belső a lényegesebb?

Figyelt kérdés

Mert ha az lenne, hogy a külső csak kicsit számítana, vagy átlagosan számítana, akkor a koliban nem szembeszomszéd az utolsó tuskó de kegyetlenül jóképű szobája előtt vinnyognának a lányok, hogy tegye őket magáévá, hanem az én szobám előtt. Pedig én sem vagyok ronda, egy átlag szintet szerintem a legtöbb lánynál megütök és belül is rendben vagyok, legalábbis én ezt érzem és az ismerősök is ezt érzik, jelzik is, hogy korrekt pasas vagyok. mégis az én szobám előtt, vagy az én szobámba max 2 lány jö be, az egyik aki nem valami elfogadható külsejű csaj(cicababákkal szóba sem állok), hogy annak bejönnék, meg a másik, de a másik is csak azért, hogy igazítsam útba, hogy melyik szobában lakik ez a helydejó pasi(természetesen az a szembeszomszédom). H a nem teljes mértékben a külső számítana, akkor nem tenném ki ide a kérdést. Persze van kivétel, de valahogy az egyetemi koliévek alatt én azt vettem észre, bármennyire is vagyok belül rendben és kívül sem ronda, mégis a másik jobb kinézetű pasi kell a lányok tetemesebb részének.

aláírás: egy egyetemista kolis fiú, akinek már eleg van abból, hogy a jobb külsejű szembeszomszédja, még azokat a csajokat is lenyúlja előle, akik nekem bejönnek, és őknekik én is bejövök. De az jobban bejön mindnek.

22 F.

2012. jan. 7. 20:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hiába mondják,hogy a külső nem annyira lényeges!!!Minden lány először a külsejét nézi meg 1 srácnak!!!Ha ronda nem sokkal állnak szóba....Ha meg kedves meg ilyenek az meg már semmi :S
2012. jan. 7. 20:23
 2/23 anonim ***** válasza:

Nekem a belső a legfontosabb, ismerem magamat jó pár éve :)

Viszont ha jól értem ezek a lányok csak a szexet keresik. Nos, ha valóban erre utaznak, egy trófeára, akkor könnyen lehet, hogy ők a külsőre mennek.

Van, aki szexkapcsolatnál is a belsőt nézi, de szerintem az illető hölgyek nem.

3/23 anonim ***** válasza:
Hát nálam 50-50%. Egyaránt fontos a külső és a belső is. Tulajdonképpen nincsen tökéletes fiú, sem pedig lány. A lényeg, hogy megfogjon valami a másikban, lenyűgözd valamivel. Biztos vagyok benne, hogy a szembeszomszédod sem jön be minden lánynak.
 4/23 anonim ***** válasza:

Igazából, elhiszem én, hogy egy 22 éves pasi röptében a legyet is...

Biztos, hogy te vagy ott a hős lovag, ha azt nehezményezed, hogy miért nem te vághatod gerincre őket??

28N

2012. jan. 7. 20:24
 5/23 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: Miért, a pasik talán szóba állnak a csúnya lányokkal, akik nem tetszenek nekik? Szerintem nem. De jól van ez így, a szépség/helyesség relatív. De ez természetes, hogy legelőször a külsejét nézed a másiknak..
2012. jan. 7. 20:26
 6/23 anonim ***** válasza:
szerintem ezt a ronda emberek találták ki hogy ne számítana a külső még ha blül meg is tetszel akkor is nem élem le úgy az életem hogy gáznak tartalak+akkor nem is tartalak vonzónak és ez a szexuális kapcsolat végét okozza.persze a belső lényeges szempont sőt a leg lényegesebb de akkor is ki kel valahogy nézz hogy valami megfogjon utána tudom meg hogy belsőd alapján kellesz vagy hanyagolak
2012. jan. 7. 20:27
 7/23 anonim ***** válasza:

Költözz másik koliba. :) (Csak viccelek.)

Sok igazság van abban, amit írtál, de ha azt nézzük, akkor ti fiúk is először a külsőt nézitek meg a lányon. Hiába tudom, hogy én milyen vagyok és a belső értékeim milyenek, labdába se rúghatok.

Azért nem mindenki felszínes. :)

Azok a lányok, akik meg a szomszédot választják csak a külső miatt....jobban jártál, hogy nem lett velük semmi. Az ilyen lány, aki szexre hajt, nem érdemel egy olyan srácot, mint amilyen Te vagy.

2012. jan. 7. 20:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem jön be minden lánynak. De még én az átlagos külsőmmel 20 lányból jó ha 3-4 nek valamennyire bejöbök, addig ő 20 ból 15-17 nek. Ja még a rondább arcú de csinos testű lányok is rá gerjednek és nem érik be kevsebbel.
2012. jan. 7. 20:28
 9/23 anonim ***** válasza:
Hidd el lesz olyan lány akinek te fogsz jobban tetszeni! :)
2012. jan. 7. 20:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a "csak a belsö számít" dumát.

Mindenki tudja, hogy ez hazugság, de mégsem az szüli a legnagyobb gondot, hogy ronda az ember, hanem az, hogy nem képes elfogadni magát olyannak amilyen, nincs önbizalma.

Régebben sok önbizalmam volt a semmire és gyönyörü barátnöim voltak, aztán taccsra vágtak.

Ennek hatására átformáltam magam és most megnéznek, kikezdenek velem, de mivel nem vagyok elégedett önmagammal, ezért képtelen vagyok kapcsolatot létesíteni.

2012. jan. 7. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.