Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok akkor most mi az igazság, hogy a külső csak kevésbé számít, és inkább a belső a lényegesebb?
Mert ha az lenne, hogy a külső csak kicsit számítana, vagy átlagosan számítana, akkor a koliban nem szembeszomszéd az utolsó tuskó de kegyetlenül jóképű szobája előtt vinnyognának a lányok, hogy tegye őket magáévá, hanem az én szobám előtt. Pedig én sem vagyok ronda, egy átlag szintet szerintem a legtöbb lánynál megütök és belül is rendben vagyok, legalábbis én ezt érzem és az ismerősök is ezt érzik, jelzik is, hogy korrekt pasas vagyok. mégis az én szobám előtt, vagy az én szobámba max 2 lány jö be, az egyik aki nem valami elfogadható külsejű csaj(cicababákkal szóba sem állok), hogy annak bejönnék, meg a másik, de a másik is csak azért, hogy igazítsam útba, hogy melyik szobában lakik ez a helydejó pasi(természetesen az a szembeszomszédom). H a nem teljes mértékben a külső számítana, akkor nem tenném ki ide a kérdést. Persze van kivétel, de valahogy az egyetemi koliévek alatt én azt vettem észre, bármennyire is vagyok belül rendben és kívül sem ronda, mégis a másik jobb kinézetű pasi kell a lányok tetemesebb részének.
aláírás: egy egyetemista kolis fiú, akinek már eleg van abból, hogy a jobb külsejű szembeszomszédja, még azokat a csajokat is lenyúlja előle, akik nekem bejönnek, és őknekik én is bejövök. De az jobban bejön mindnek.
22 F.
,,De jól van ez így, a szépség/helyesség relatív."
Ha a szépség és helyesség relatív, akkor száz lányból 99 miért Johnny Deppet választaná pl Gyurcsány Ferenc helyett, ha mind a kettő átlag utcai pasi lenne? Az az 1 is aki nem Deppet választja, az meg Gyurcsányt választja. Ez a szépség relatív ez egy ócska duma, csak valaki megnyugtatásként találti azok számára akik nem néznek ki elég jól, hogy bármelyik csajt össze tudják szedni. Ha annyira relatív lenne, akkor sok pasi Megan Fox helyett, Kiszel Tündét választaná, ha mind a kettő átlag utcai lány lenne. Szóval mégsem relatív a szépség? Nem bizony!!
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Lehet, hogy te azért csak 3-4 lánynak tetszel, mert ők a normálisak és nem az olyan bunkókat keresik, mint a szembe szomszéd.
Hidd el, téged fognak majd irigyelni a barátnőd miatt!
sosem kellettek a pityogó srácok, ezért te sem kellenél.
kérdésre válasz: fifti-fifti. nekem mind a kettő ugyanolyan fontos. ha nincs benne semmi, ami megfogjon (külső ÉS belső) akkor szevasz
,,megváltoztatják kezes báránnyá" ----> kutyából nem lesz szalonna. Akkor a lányok se normálisak, akik látják, hogy milyen a szomszédod és így is őt akarják.....
A másik meg: pacival menőzni? Te jó ég, csak ezért kell nekik, hogy menözzenek vele?
No comment a lányokra, pedig én is az vagyok, de ez nagyon gáz.
És igazam lesz, mert találkozol egy olyan lánnyal, aki TÉGED értékel!!
Az a legnagyobb baj h nem vagy kibékülve magaddal, amíg te magad sem fogadod el magad, addig más sem fog...
Meg nem sírni kell, a r.biket hagyd meg annak a hapinak, te meg nyisd ki a szemed, és keress egy értelmes lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!