Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok akkor most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok akkor most mi az igazság, hogy a külső csak kevésbé számít, és inkább a belső a lényegesebb?

Figyelt kérdés

Mert ha az lenne, hogy a külső csak kicsit számítana, vagy átlagosan számítana, akkor a koliban nem szembeszomszéd az utolsó tuskó de kegyetlenül jóképű szobája előtt vinnyognának a lányok, hogy tegye őket magáévá, hanem az én szobám előtt. Pedig én sem vagyok ronda, egy átlag szintet szerintem a legtöbb lánynál megütök és belül is rendben vagyok, legalábbis én ezt érzem és az ismerősök is ezt érzik, jelzik is, hogy korrekt pasas vagyok. mégis az én szobám előtt, vagy az én szobámba max 2 lány jö be, az egyik aki nem valami elfogadható külsejű csaj(cicababákkal szóba sem állok), hogy annak bejönnék, meg a másik, de a másik is csak azért, hogy igazítsam útba, hogy melyik szobában lakik ez a helydejó pasi(természetesen az a szembeszomszédom). H a nem teljes mértékben a külső számítana, akkor nem tenném ki ide a kérdést. Persze van kivétel, de valahogy az egyetemi koliévek alatt én azt vettem észre, bármennyire is vagyok belül rendben és kívül sem ronda, mégis a másik jobb kinézetű pasi kell a lányok tetemesebb részének.

aláírás: egy egyetemista kolis fiú, akinek már eleg van abból, hogy a jobb külsejű szembeszomszédja, még azokat a csajokat is lenyúlja előle, akik nekem bejönnek, és őknekik én is bejövök. De az jobban bejön mindnek.

22 F.

2012. jan. 7. 20:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

,,De jól van ez így, a szépség/helyesség relatív."

Ha a szépség és helyesség relatív, akkor száz lányból 99 miért Johnny Deppet választaná pl Gyurcsány Ferenc helyett, ha mind a kettő átlag utcai pasi lenne? Az az 1 is aki nem Deppet választja, az meg Gyurcsányt választja. Ez a szépség relatív ez egy ócska duma, csak valaki megnyugtatásként találti azok számára akik nem néznek ki elég jól, hogy bármelyik csajt össze tudják szedni. Ha annyira relatív lenne, akkor sok pasi Megan Fox helyett, Kiszel Tündét választaná, ha mind a kettő átlag utcai lány lenne. Szóval mégsem relatív a szépség? Nem bizony!!

2012. jan. 7. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Lehet, hogy te azért csak 3-4 lánynak tetszel, mert ők a normálisak és nem az olyan bunkókat keresik, mint a szembe szomszéd.

Hidd el, téged fognak majd irigyelni a barátnőd miatt!

2012. jan. 7. 20:34
 13/23 anonim ***** válasza:

sosem kellettek a pityogó srácok, ezért te sem kellenél.

kérdésre válasz: fifti-fifti. nekem mind a kettő ugyanolyan fontos. ha nincs benne semmi, ami megfogjon (külső ÉS belső) akkor szevasz

2012. jan. 7. 20:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne, ahogy 20:34-es fogalmazott. Csak az a baj, hogy nemcsak azoknak kell a mcsó pasi akik 1 éjszakás kalandot keresnek, hanem azt tapasztalom, hogy azoknak is az kell, akik hosszú távra terveznek, mert milyen jó lesz majd villogni a barátnők előtt, hogy nekem milyen jó pasim van. Meg a másik, hogy azért is akarnak vele járni, hogy majd ők bebizonyítják, hogy hejj milyen csajok ők, majd ők betörik ezt a pasit és megváltoztatják kezes báránnyá. Aztán mikor ez nem sikerül, jön a ,,minden pasi egy szemét" duma. Holott ha velem kezdtek volna, akkor valószínűleg nem kellett volna ezt átélniük. De mivel a kolis csajok 91%-át megszédíti már egy jó külső, így azn már nem látnak túl, vagy nem is akarnak.
2012. jan. 7. 20:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nálatok a fifty-fifty azt jelenti, hogy nézzen úgy ki mint Brad Pitt vagy Tom Cruise, belül meg legyen dolgos, főzzön, mosson, takarítson helyettetek és havi legalább 200-250 nettót cipeljen haza. A legtöbb lány ilyen, legalábbis nálunk a koliban ilyenek a lányok. Mind egytől egyig nem akar főzni, vasalni, mosni meg semmit sem, mert azt tervezik, hogy lesz xy év múlva saját szakácsuk, kertészük stb. Aztán ez csak kb 100 ilyen nagyszájú lányból csak 1-2 nek jön össze, mert a pasija dúsgazdag. A többi meg sírni fog, hogy miért ilyen szemét az élet, hogy nekem nincs saját kiskastélyom, szolganépem stb. Holott semmit sem tettek az ügy érdekében, csak várták a sült galambot. Az a szomorú, hogy az ilyen lányok száma napról napra növekszik, akik így gondolkoznak. a rendes lányok meg napról napra fogynak. Aki rendes, annak is belebeszéli a környezete, meg a többi nagyraványó kis ribi barátnők, hogy te is legyél ilyen, és sokan ilyenek is lesznek a nyomás hatására. Lelaábbis egyetemeken ezt tapasztalom.
2012. jan. 7. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:

,,megváltoztatják kezes báránnyá" ----> kutyából nem lesz szalonna. Akkor a lányok se normálisak, akik látják, hogy milyen a szomszédod és így is őt akarják.....

A másik meg: pacival menőzni? Te jó ég, csak ezért kell nekik, hogy menözzenek vele?

No comment a lányokra, pedig én is az vagyok, de ez nagyon gáz.

És igazam lesz, mert találkozol egy olyan lánnyal, aki TÉGED értékel!!

2012. jan. 7. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb baj h nem vagy kibékülve magaddal, amíg te magad sem fogadod el magad, addig más sem fog...

Meg nem sírni kell, a r.biket hagyd meg annak a hapinak, te meg nyisd ki a szemed, és keress egy értelmes lányt...

2012. jan. 7. 20:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Brad Pitt vagy Tom Cruise,sem kéne ne cipelj haza csak anyit hogy megéljünk és persze ameddig nem szülök gyereket én is besegítek anyagilag.úgy hogy tisztelet a kivételnek.szerintem csak önbizalom hiányos vagy fogadd el azt a 3 4 lányt mert van akinek 1 sem jut hidd el szerencsés vagy :)
2012. jan. 7. 20:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi a fenének rinyálsz itt? Te talán nem válogatsz a lányok közül? Vajon hány olyan lány van akit elintézek annyival, hogy csúnya, közben meg nagyon rendes és belülről rendben van? Te talán szóba állsz azzal aki nem tetszik neked? Ugyan már.
2012. jan. 7. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:
*elintézel
2012. jan. 7. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!