Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok akkor most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok akkor most mi az igazság, hogy a külső csak kevésbé számít, és inkább a belső a lényegesebb?

Figyelt kérdés

Mert ha az lenne, hogy a külső csak kicsit számítana, vagy átlagosan számítana, akkor a koliban nem szembeszomszéd az utolsó tuskó de kegyetlenül jóképű szobája előtt vinnyognának a lányok, hogy tegye őket magáévá, hanem az én szobám előtt. Pedig én sem vagyok ronda, egy átlag szintet szerintem a legtöbb lánynál megütök és belül is rendben vagyok, legalábbis én ezt érzem és az ismerősök is ezt érzik, jelzik is, hogy korrekt pasas vagyok. mégis az én szobám előtt, vagy az én szobámba max 2 lány jö be, az egyik aki nem valami elfogadható külsejű csaj(cicababákkal szóba sem állok), hogy annak bejönnék, meg a másik, de a másik is csak azért, hogy igazítsam útba, hogy melyik szobában lakik ez a helydejó pasi(természetesen az a szembeszomszédom). H a nem teljes mértékben a külső számítana, akkor nem tenném ki ide a kérdést. Persze van kivétel, de valahogy az egyetemi koliévek alatt én azt vettem észre, bármennyire is vagyok belül rendben és kívül sem ronda, mégis a másik jobb kinézetű pasi kell a lányok tetemesebb részének.

aláírás: egy egyetemista kolis fiú, akinek már eleg van abból, hogy a jobb külsejű szembeszomszédja, még azokat a csajokat is lenyúlja előle, akik nekem bejönnek, és őknekik én is bejövök. De az jobban bejön mindnek.

22 F.

2012. jan. 7. 20:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

ugggyan már. engem nem hatsz meg ezzel a "minden lány gazdag és jóképű pasira vágyik" - dumával. kicsit már unalmas. egyetlen tökös férfi sem takarózik ezzel. hanem felvállalja: igen, nem tudok bánni a lányokkal. (bár a tökös pasik általában tudnak bánni a lányokkal)

lehet itt sírni, h de nem is úgy van az, nem fifti-fifti, ezzel csak magadat ásod el. én nagyon jól tudom, h mi kell nekem, véletlenül sem kéne se Brad Pitt, se Tom Cruise (mondjuk egyik se az a hűdenagyon). érdekes, h egy csomó olyan sráccal találkoztam már, akik nem voltak külsőre hűdehűde... pasik, mégis megvoltak magukkal, egészséges önképük volt és barátnőjük. te miért nem tudsz ilyen lenni?

2012. jan. 7. 21:24
 22/23 anonim ***** válasza:

"Kedves lányok akkor most mi az igazság, hogy a külső csak kevésbé számít, és inkább a belső a lényegesebb?"

Én ugyan nem vagyok lány, de az szerintem egyértelmű, hogy a kinézet sokkal kevésbé számít a nőknél, mint a férfiaknál.

"Mert ha az lenne, hogy a külső csak kicsit számítana, vagy átlagosan számítana, akkor a koliban nem szembeszomszéd az utolsó tuskó de kegyetlenül jóképű szobája előtt vinnyognának a lányok"

A logika nem az erős oldalad. Azt mondod, hogy ha csak KICSIT számítana, akkor szerinted a KEGYETLENÜL jóképű férfi nem vonzaná jobban a nőket, mint te, az "átlagos pasas". Csakhogy ez így ebben a formában nem érvényes következtetés.

"én sem vagyok ronda"

Csak pl. irigy, meg nem kellően laza.

"az én szobámba max 2 lány jö be..."

Szóval neked a kinézet annyira fontos, hogy az egyetlen lányt, akinél esélyed lenne, kizárod a kinézete miatt.

"bármennyire is vagyok belül rendben"

Honnan tudod, hogy "rendben vagy" belül másokkal összevetésben? Mennyire ismered pl. az említett közkedvelt férfit?

2012. jan. 8. 00:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egyensúlyba kell lennie a kettőnek.

Én a srácon először azt nézem meg, hogy milyen a haja, a bőre, az arca. Illata sem utolsó. Lényeges, hogy adjon magára, ne legyen züllött. :) Talán egy kis izom is elfér rajta. :D

Mi lányok szeretjük a megértő fiúkat, akik meghallgatnak mindet, nem zavarja őket, sőt, inkább figyelmesen hallgatják a sztorinkat arról, hogy ma a metróban leesett a cipője sarka, és egy öreg néni rálépett a lábára, ami most nagyon fáj, satöbbi-satöbbi... Néha szeretünk nyafogni egy kicsit hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk, dühöngeni, ha nem jön össze valami, és szenvedni ha kifogyott a tusfürdőnk, vagy éppen koszos a kedvenc felsőnk. Mi ilyenek vagyunk.

Én sohasem bírtam a bájgúnár, divatb*zikat.

Most is egy kicsit visszahúzódóbb pasi tetszik, aki igaz, eléggé izmos, de nagyon kedves mindenkivel, segít a néniknek cipelni a csomagjukat a piacról hazafelé, az állatokat is szereti. Múltkor talált egy cicát, akit elütöttek, azonnal orvoshoz vitte. :)

Üdv, és sok sikert! ;)

L/17

2013. ápr. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!