Mitől lehet ez, megfog jönni vagy teljesül a vágyunk?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2hónapba 27 napra jött meg, előtte hol 30/28/32 napokra. Ebbe a hónapba a 12-dik napon voltunk együtt előtte nem pár napig, de bem a baba miatt szimplán nem volt alkalmunk. Éreztem is aznap hogy tán peteérésem van. Augusztus 28.-án volt meg utoljára így ha jól számoltam ma kell megjönnie (24) tegnap este volt egy kis érzésem hogy megfog jönni de nem görcsöltem szimplán éreztem valamit. Most hajnalba a méhembe szúró fájdalmat éreztem kicsit ki is hatott a fenekemhez. Amúgy a ciklusom 20. napján volt szúrásom egyetlen egy. Semmi rosszúllét nincs se kívánás. A mensis érzések elmúltak a szúrás után! Ha reggelre NEM jön meg teszteljek? Mennyi esélyt láttok? :)2014. szept. 24. 02:56
1/21 anonim válasza:
Te is tudod,hogy ebből még bármi lehet. Mivel nem teljesen napra pontos a ciklusod, így nem lehet tutira megmondani,hogy ma kellene megjönnie.
De egy teszttel nem rontasz a dolgon, ha baba van, akkor úgy is ott van!
2/21 anonim válasza:
Én megvárnám a 28.át... ezek bármi de bármi lehet.
3/21 anonim válasza:
Én tesztelnék ma is. De ne csüggedj ha esetleg nem mutat ki semmit, mert előfordul. Ha negatív, akkor 2-3 nap múlva tesztelj újra! Szorítok :)
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) nem bírtam várni, Clear blueval teszteltem :) pozitív lett és 4+ hetet ír, ez hogy lehet talán nem jó a teszt? :O
2014. szept. 24. 09:09
5/21 anonim válasza:
Gratulálok! Valószínüleg ez azért van,mert nem az ovulációtól számolják a heteket hanem mindig az utolsó menzesztől. Gondolom a teszt is így mutatja. ;)
7/21 A kérdező kommentje:
El sem hiszem 1 év próbálkozás után pozitív és pont ma vagyunk együtt 3 éve!!! Hihetetlen, elmondjam a páromnak vagy csak az orvos után? Köszönöööm :)
2014. szept. 24. 09:24
8/21 anonim válasza:
Gratula!!!!
Én most elmondanám!!! Nem is bírtam volna titkolni előle addig.
9/21 anonim válasza:
Én elmondanám,ha már ő is várta,és aztán menjetek együtt az orvoshoz,mert nincs annál szebb,mint amikor először látod meg a monitoron.
10/21 A kérdező kommentje:
Legszebb évfordulós ajándék számomra és neki is az lesz!! :) Sose voltam ilyen boldoog :)
2014. szept. 24. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!