Miért kínozzák sokan magukat?
Teljesen megértem, ha valaki nagyon szeretne babát, de hihetetlen, hogy naponta több olyan kérdés is van, hogy a DPO 5-11 napja között terhestüneteket vél felfedezni magán a kismamajelölt. Ilyen korán hogyan??
Aztán a nemvárt előtt feltöltik a hőgörbét, hogy vajon babás-e, holott még a mensi 2. napján is leeshet a hő.
Majd a nemvárt előtt már napokkal tesztel, és feltölti a full negatív tesztet, hogy látunk-e 2. csíkot?
Miért kell ennyire rágörcsölni?
no elsőre is
nekem sem jött össze az első hónapban a gyerek - egyik sem !
de nem méregetem a hőmet nem nézegettem mikor van ovum, nem töltögettem ki mindenfélét a neten
nem e szerint szexeltem a párommal
vagyis nem ez irányította az életemet !
és kiakaszt h majd minden második nő aki gyereket akar, annak ez átveszi az irányítást a élete felett
feleslegesnek érzem ezt - a gyerek akkor jön mikor ott van az ideje !
feleslegesnek érzem alig 4-5-6 hetesen orvoshoz rohangálni mikor túlkép megnéz és annyit mond ja lehet h ez terhesség ! gyere vissza majd a 10-11 héten
ált a legtöbb nő rohan a magánrendelésre és ott a dokik nagy hányada simán kiír egy csomó felesleges vizsgálatot - miért is ? hát a zsebe miatt :-DDDD
és ha teheti burkoltan vagy nyíltan azt hiteti el veled h ez valami olyan dolog amit ennyire kontrollálni kell!
nem hiszem h egy terhességnek és szülésnek 200e kellene kerülnie alaphangon
nem hiszem h egy dokinak járna ez a plusz csak mert a munkáját végi amiért fizetést kap!
ez az egész arról szól h hogyan húzzuk le minél több pénzzel a terhes nőket !
sokszor írtam már le h a kora terhességek nagyon nagy százaléka elmegy !
az első 4 hétben kb a 70%-a ! van h észre sem veszed !
persze sajnálom ha ez történik mert rossz érzés és marad egy űr az emberben és ezt nem egyszerű sok esetben feldolgozni !
nem felelőtlenség az h a felesleges vizsgálatokra nem mentem el
ami fontos volt arra igen !
az én dokim ezt egy kicsit túl dramatizálta és kávzi minden hétre kiirt volna valamit (ezért írtam h csak a pénz miatt lenne) - amúgy normális kedves bármit lehet kérdezni tőle - és sztk doki !
ezt szokta meg a magánrendelésen !
védőnő : az első terhességem alatt értsd az alatt a 9 hónap alatt 4 volt ....
az első gyerek 3 éves koráig 5db lett volna
szal nem sok értelme volt !
ellenben a gy.doki mellet dolgozik a tanácsadáson egy akitől mindent meglehetett kérdezni...
am meg a védőnői szolgálatot le lehet mondani és anno én éltem vele pont e miatt !
de amúgy imádom h a tények ismerete nélkül vagdalóznak
és mivel 3 terhességet is átéltem, szemben azokkal akik csak most próbálkoznak így asszem nagyobb rálátásom van ezekre ...
és egyet értek a Kérdezővel h felesleges ennyire rágörcsölni !!!
a stressz inkább hátráltatja a teherbeesést és azt h egy igazi élmény legyen a babavárás!
1. Ráér az ember a 10-11 héten elmenni a dokihoz? Na ezt gondold át még egyszer. Ha netalántán méhen kívüli az a terhesség, akkor a 10-11 héten szerintem elég komoly sérüléseket okoz odabent. De biztos neked van igazad....
2. Nem muszáj az ember lányának magánrendelésre járni ahhoz, hogy minden rendben legyen. Ergo nem kell 200e fizetni azért, hogy a védőnő szívhangot hallgasson, ami nem egy figyelmet elkerülhető tényező.De persze biztos neked van igazad....
3. "sokszor írtam már le h a kora terhességek nagyon nagy százaléka elmegy !" Igazából nagyon remélem, hogy ezt olyan embernek írtad le, akit érdekelt is, mert lehet, hogy neked sem elsőre jött össze a gyerek, de akik ide írogatnak és feltöltik a tesztjeiket azoknak a 70-a már legalább 1 vagy több éve próbálkozik. Azoknak a nőknek meg, már ne is haragudj, de valószínűleg nem a te véleményedre van szükségük!!!
4. "és mivel 3 terhességet is átéltem, szemben azokkal akik csak most próbálkoznak így asszem nagyobb rálátásom van ezekre" Te úgy gondolom nem tartozol azok közé, aki szűrőt tesz az agya és a szája közé...Nem kicsit volt ledegradáló ez a mondatot, én a helyedben ilyet, ilyen oldalra le sem írtam volna...De hát ugye te tudod...
Végül de nem utolsó sorban, pedig egy valamit jól jegyezz meg. Minden mondatot nagybetűvel kezdtünk. Alapvető nyelvtan. Ha már válaszolsz valamire legalább tiszteld meg a többieket azzal, hogy normálisan írsz!!! Ha már az empatikus gondolkodás nem működőképes részedről!
Na lehet lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!