Hogy ne gőrcsöljek rá? Tudom sokan kérdezik nap, mint nap ezt.
Idáig úgy éreztem képes vagyok nem rágőrcsölni.... de rá kellett ébrednem, hogy annyira szeretném a babát, hogy nem vagyok képes erre :(
és fogalmam sincs mitől lenne jobb. Van egy 7 évesem... ő is szeretne kistesót. A párommal szeretnénk közös babát. A szomszédban ott a másfél éves kislány akire sokszor vigyázunk. Annyira jó érzés ilyenkor :)
az anyuka a második babát várja.... ez is felkavarja a dolgokat bennem :(
csak a saját is jönne már!
8 hónapja próbálkozunk....
37/N
Szia!
Szerintem természetes,h rágörcsölsz ennyi idő után,de az tudnod kell,hogy ez csak nehezíti.
Nekem sem jött össze ebben a hónapban,de úgy döntöttem,hogy Istenre bízom a dolgokat,majd ha Isten azt akarja,h legyen gyerek,majd akkor lesz.Én meg élem az életem a férjemmel,mintha mi sem történt volna.És semmiképpen ne azért legyetek együtt,hogy baba legyen,fejezzétek ki az egymás iránt való szereteteteket.Neked is összefog jönni,nem tudni mikor,de sikerülni fog,addig pedig élvezd ki az időt a gyermekeddel :)
Köszönöm a válaszod! igyekszem lekötni magam :)
próbáltam sokszor a hit felé fordulni, de valamiért nem ment száz százalékosan :O
remélem ettől még találok elfogadható magyarázatot, mi miért történik vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!