Miért csinálnak sokan tesztet már a nem várt előtt jó pár nappal?
Egy hónapon belül a nem tudom hányadik ilyen kérdès...
Èn meg azt nem èrtem minek kell ezzel foglalkozni,kérdést kiírni?
Ugyanúgy semmi értelme,mint szerinted a korai tesztelésnek!
Nem tudom miért fáj ez neked. Egyébként, ha érdekel, más miért csinálja, itt az én példám.
Nem vár előtt négy nappal teszteltem. Annyira görcsölt a petefészkem, hogy nem bírtam az oldalamon aludni napokig. Szinte biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Igazam lett. Aznap halvány pozit teszteltem, majd rá két napra, menzesz előtt 2 nappal erőset.
Aki pedig nagyon vágyik egy babára, nem számít neki pár elpazarolt teszt, kíváncsi és türelmetlen. Normális emberi tulajdonságok. Van aki higgadtabb és megfontoltabb. Mások vagyunk. Így szép a világ.
Szia!
Én 5 nappal mensi előtt teszteltem egyértelmű pozitívot,mensi előtt 2 nappal pedig én is,mint ahogy előttem is írták,erős pozitívot.
Hát ezért teszteltem Kedves Értetlenkedő Kérdező. Hogy ne kelljen várnom a mensit,nem stresszeltem,tudtam,hogy összejött :)
És nem bánom azt a kiadott pénzt,egy gyerek sokkal több kiadnivalót von maga után,azt a plusz 500 ftot a két csomagos tesztre természetesen nem sajnáltam,hogy megtudjam itt van e velünk a szemünk fénye...
Gondolom mindenki ezért tesztel,van akinek bejön,van akinek nem.
Szép napot, üdv. Egy kismama :)
Köszi a kommenteket. Bocsi hogy én nem lógok fent itt minden nap és nem tudom milyen kérdések voltak hetekkel, hónapokkal ezelőtt...
Tényleg érdekelt volna, hogy mi értelme, mi benne a jó, de úgy látszik nem fog kiderülni :)
2-es vagyok.
Azert hogy a kérdésedre is válaszoljak:azert,hogy ne kelljen tovább tűkön ülni vajon sikerült e?
Nekem délutáni vizeletbol 5nappal a verzes napja elott eros pozi lett a tesztem.Megsporoltam magamnak annyi nap izgulast!
Tudom sokaknak később lesz csak pozitiv,de had döntse el mindenki maga mikor tesztel eloszor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!