Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálnak sokan tesztet...

Miért csinálnak sokan tesztet már a nem várt előtt jó pár nappal?

Figyelt kérdés
Nem értem komolyan. Én is nagyon szeretnék már babát, de nem tudom mi értelme tesztelgetni azelőtt, hogy megjönne. Ha nem jön meg az már egy tuti jel, minek feleslegesen pénzt kidobni? Értem én, hogy reménykedtek, de szerintem csak feleslegesen kínozzátok magatokat (a sok kis felcsillanó remény, aztán mégse) ahelyett hogy bíznatok a legősibb jelben ami altalaban minden nőnek jelzi, hogy teherbe eshetett. Nem akarok bántani senkit egyébként, tényleg érdekelne miért csinálják ezt sokan.
2014. jún. 11. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem lógsz fenn egész nap,akkor meg honnan gondolod hogy sokan mensi előtt tesztelnek??Egyik szavaddal ütöd a másikat.Kötözködő,provokatív.
2014. jún. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!