Miért szólják le olyan sokan az Éjjel-Nappal Budapestet?
Én vagy 3 részt láttam, de a sok marhaság irritált benne.
Szal az egyik csaj leszopta a másik paliját, aztán még annak állt feljebb.
Szal tök egyértelmű a helyzet, h kinek van igaza, de azért veszekednek.
Ott rontottad el,hogy összehasonlítod a két "műsort",holott a színvonal ugyanolyan,a céljuk ugyanaz.
"viszonylag életszerű helyzeteket mutatnak"
Javíts ki,ha tévedek,de a "szereplők" élete ennyiből áll:buli,pia,dugás. Mutatván ezekkel példát az 'okos' fiataljainknak,akik hűen követik majd ezeket barmokat.
Mi ebben az életszerűség tehát? Arról nem is beszélve,hogy meg van rendezve az egész.
"és van benne néhány normális szereplő is"
Melyik,a homokos,vagy amelyiknek a haja egy tehénszarra hasonlít?
"Az a benyomásom sokan, úgy itélik el, hogy még egy részt se láttak"
Ehhez kell egy kevéske értelem és/szépérzék is.Akinek van,az már a reklámból is meg tudja állapítani,hogy milyen jellegű műsor ez.
Az egész arról szól,hogy ki kit hogyan kúrt meg,de trágárság is van épp elég benne.
Mellékesen megjegyezném,hogy ezek a 'szépségek' havi fél millát keresnek azzal,hogy produkálják magukat,van aki meg kemény munkával is csak minimálbért kap a képébe.
Egyébként mielőtt leszólnál,láttam egy részt,kíváncsiságból megnéztem. Meg is bántam.
Egyébként hány éves vagy,ha megkérdezhetem?
Akkor meg mi a szarnak véded?
Ugyanaz a célja mint a Vv-nek,ezt előbb jól leírták.Pontosan a Te és a hozzád hasonló 16 évesek züllesztése.VV-nél nem színvonalasabb,ha lehet ez még rosszabb,mert a VV és a Barátok közt keveréke,és a VV 5-ben akadt 1-2 normálisabb karakter,meg azon néha még röhögni is lehetett.
Lehet röhögni az Éjjel-Nappal Budapesten is :DD (Lali)
A VV5-ben én csak Cristofelen röhögtem. De azon rengeteget :DD. Ha nem lett volna ott lehet bele se nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!