Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szólják le olyan sokan...

Miért szólják le olyan sokan az Éjjel-Nappal Budapestet?

Figyelt kérdés
Szerintem 1000x szinvonalasaab a Való Világnál, mert viszonylag életszerű helyzeteket mutatnak és van benne néhány normális szereplő is. Az a benyomásom sokan, úgy itélik el, hogy még egy részt se láttak, de miért ?
2013. ápr. 13. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az egy nyomorult,azon most is lehet röhögni youtubeon,főleg a kommenteken :D Vv5-ben vtak viszonylag normálisabb karakterek,de ez a barom nem tartozott közéjük.

Budapestben,kb csak azon az emberen lehet röhögni,de egy idő után fárasztó.

2013. ápr. 17. 17:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Jah, Cristofel számai és hadüzenetei még jobbak, de úgy tudom már abbahagyta a ,,munkásságát".
2013. ápr. 17. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen :D Sztem nem,fogalmam sincs mit képzel magáról,Ő meg a két stricije..

Melegfront után nem hiszem h leállt :D

2013. ápr. 18. 00:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem a melegfront volt az utolsó száma, mert még kiadott még egyet (most a linkjét nem tudom de Itt vagyunk mindketten a címe asszem) egy ismeretlen roma csávóval(Lalika). De az igen sz*r lett. És ott el is mondta, h abbahagyja. Jah és már a ,,két stricije" is elfordult tőle (ha Leonidászra és Csutorásra gondolsz).
2013. ápr. 18. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen,rájuk :D Épp ideje volt,kiba.szott erőltetett és nevetséges volt ez az egész,jól beszopták,hogy majd megélnek a Cristofellből :D

A melegfrontban is volt valami idióta,sztem roma csávó :D

Azt a zenéjét nem ismerem,de ideje volt már h abba hagyja a karrierjét :D :D

2013. ápr. 18. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Mű-valóságshow,van még ennél is lejjebb?A Való világban magukat megjátszó igazi hülyék voltak ebben még a hülyék is műanyagból vannak./attól még persze neked tetszhet de jó volna valami értelmesebbet néznél/
2013. ápr. 20. 22:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Nézek értelmesebbeket is (pl.természetfilmeket). Főleg napközbe(ha más dolgom nincs) ,mert akkor az rtl-n tényleg nincs semmi nézhető mindig este adják a jó filmeket/sorozatokat.:(

Tehát, nem tartom magamat az ilyen sorozatok megszállotjának.

2013. ápr. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!