Az x-epil terhességi teszttel kapcsolatban mik a tapasztalatok? (csak mert sokan szidják. Tényleg silány? )
Szerintem megbízható. Annak ellenére is, hogy kinézetre tényleg silány. :) Kis vékonyka pálcika. De nekem eddig mindig az igaza mutatta, és a negatív illetve a pozitív is mindig teljesen egyértelmű volt, nem kellett sakkozni fölötte, fény felé tartani meg semmit.
Én amúgy nem olvastam róla nagyon negatív kritikákat, általában mindenki dicséri.
Persze van egy réteg, aki csak azt látja, hogy olcsó vacak, és ajánlja, hogy vegyél inkább drágább gyógyszertári tesztet. Aztán azokról meg azt a tapasztalatot olvasom a legtöbbet, hogy 10-es érzékenységük ellenére később jelzik ki a terhességet, mint ezek az olcsóbb, 25-ös, drogériában kapható tesztek.
Szia! Nekem is csak pozitív tapasztalatom van róla. Igaz, itt a fórumozók között mostanában sok negatívumot hallok.
Talán egyszer fordult elő, hogy hibás volt a teszt, de ez melyikkel nem fordulhat elő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!