Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül a baba?...

Miért nem sikerül a baba? Sokan vagyunk itt akik ezzel a problémával küzdenek?

Figyelt kérdés

Igaz nekünk nem a teherbeeséssel van a baj, hanem azzal h nem marad meg, elvetélek.

Körülöttem mindenki terhes...nem tőlük sajnàlom a boldogsàgot. Az fàj h nekünk miért nem jön össze :(

2013. dec. 18. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Hormonokkal minden oké? Pajzsmiriggyel?
2013. dec. 18. 13:29
 2/8 FKKTorp ***** válasza:
Orvos csinált már teljes kivizsgálást a vetélések miatt?
2013. dec. 18. 13:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Januàrba megyek orvoshoz ezeket megnézetni...most àprilisig biztos nem próbàlkozunk...
2013. dec. 18. 13:31
 4/8 FKKTorp ***** válasza:
Kitartás! BIztos sikerülni fog. De mindenképp nézessétek meg magatokat.
2013. dec. 18. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor ki fog derülni, ha ott van valami gond. Én pajzsmirigy beteg vagyok, endokrin kontrollra kellett járnom a terhesség alatt, mert a nem megfelelő értékű tsh vetélést okoz.
2013. dec. 18. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztencia miatt nem ártana egy terheléses cukor és inzulin vérvétel.
2013. dec. 18. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Mintha saját magamról olvasnék. Én is habituális vetélő vagyok, mi már megkezdtük a kivizsgálásokat, de a nagyja januárra marad, áprilisig mi sem próbálkozhatunk és még sorolhatnám.

Ne csüggedj! Minden, ami veled/velünk történt, megerősít téged/minket. Azt látom, hogy van, akinek összejön első próbálkozásra, problémamentesen kihordja a makkegészséges babáját és közben csak azt hangoztatja, hogy életunt, nem is érdekli (mármint a várandósság), minden csak nyűg neki a terhességben és lényegében semmilyen érzelem nem fűzi a gyerekéhez, akit hord. Nem mondom, hogy ez általános jelenség, sőt! Rengeteg ellenpélda van a környezetemben, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy te/mi biztosan teljesen másképp fogjuk látni magunkat, a terhességünket és az egészet, ami velünk történt. Halkan merem csak ugyan, de kijelentem, hogy talán még a megbecsülés is nagyobb lesz saját magunk, a párunk és a gyermekünk iránt. Az élet adott egy (több?) pofont, de az által csak erősebb lettél, hidd el! Kitartás, fel a fejjel!

2013. dec. 18. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Sajnálom hogy Neked is többször át kellett élni ezt a borzalmat... :( Éz egy nönek iszonyú fájdalom.

És igazad van,nekünk ha egyszer sikerül kihordani-megszülni egy egészséges babát akkor mi biztosan teljesen máshogy fogunk viszonyulni hozzá. sokkal jobban meg fogjuk becsülni pont a kudarcok miatt. Nem azt mondom h akinek elösre problémamentesen sikerül h az nem törödöm és nem rajong,szereti a gyermekét, csak mi biztos másképp fogunk érezni. A sok küzdelem próbálkozás szomorúság-sírás után...Én hiszem h egyszer eljön a mi idönk is és boldog kis család lehetünk :)

Nekem iszonyú érzés hogy fél éven belül 2 vetélésem volt,a második sajnos pont ma "jött" ki,de már két hete "vártam" ,mivel megmondta az Orvos h ez lesz. :(

De túl vagyok rajta,az élet megy tovább és próbálok pozitivan hozzáállni a dolgokhoz. A karácsonyom biztos nem lesz az igazi,de a család mellettem áll :)

Drukkolok nektek is hogy mihamarabb szülökké válhassatok!

:)

2013. dec. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!