Lehetséges hogy egy szellemcsík erősödik? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Három napja teszteltem halvány de jól kivehető pozitivat (expect- rossmannos) idő belül jött ki( 5 percen belül) és rózsaszín.
Ma reggel szintén (ugyanezzel a márkával) megint pozitiv, de már erősebb. Egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez valóság... és hogy ez baba. 3 éve várunk erre a csíkra. A kérdésem az lenne, hogy erősödhet a szellemcsík? Nem szeretnék butának hangzani, de nem merem elhinni, neharagudjatok !!!!!
2013. dec. 16. 13:27
1/47 anonim válasza:
Nem, nem erősödik!
Ráadásul meglepődnék,ha két egymás utáni teszted is szellemcsíkos lenne! :)
Örülj csak nyugodtan! Gratulálok!
2/47 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom, hogy ha szellemcsík, akkor nem rózsaszín. Ráadásul erősödik is, így én azt mondom, szerintem pozitív. Képet nem tudsz felrakni? Csenben gratulálok azért, mielőtt itt még leordítják a fejem....
3/47 anonim válasza:
Képet tudsz felrakni? Egyébként ha rózsaszín,akkor az eleve nem szellemcsík.A szellemcsík szürke. :) gratula! :)
5/47 anonim válasza:
A szellemcsík nem rózsaszín,és pláne nem erősödik!
Gratulálok!
6/47 A kérdező kommentje:
Sziasztok koszonom a gyors valaszokat. Rettenetesen felek hogy csalodok. Rozsaszin mindket teszten a csik. Egyik halvany masik mar erosebb. Kepet meg nem tudok felrakni esetleg este,mert most a melohelyen vagyok. De rozsaszin ,nem pedig szurke. es idon belul jott ki. Akkor remenykedhetek? A legszebb karacsonyunk lesz ha ez igaz. KOSZONOM A VALASZOKAT.
2013. dec. 16. 14:05
7/47 anonim válasza:
:))) gratula! biztos hogy baba! egyik válaszolónak igaza van..két egymás utáni nem hiszem hogy átverne :) egyébként is úgy tudom hogy más helyen van ez a csík, mint egy pozitív csíkos teszt!
8/47 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. ma kesik 9 napja. holnap vagy holnaputan tesztelek meg azert. Penteken megyek dokihoz. remelem fog mar latni valamit. Megirok minden fejlemenyt. KOSZONOM NEKTEK.
2013. dec. 16. 14:38
10/47 A kérdező kommentje:
Sziasztok !
Bocsánat itt a kép.
a felső teszt a régebbi, az alsó az a tegnap reggeli.
nem a legjobb minőség de szerintem látszik.
2013. dec. 17. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!