Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy egy szellemcsí...

Lehetséges hogy egy szellemcsík erősödik? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három napja teszteltem halvány de jól kivehető pozitivat (expect- rossmannos) idő belül jött ki( 5 percen belül) és rózsaszín.

Ma reggel szintén (ugyanezzel a márkával) megint pozitiv, de már erősebb. Egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez valóság... és hogy ez baba. 3 éve várunk erre a csíkra. A kérdésem az lenne, hogy erősödhet a szellemcsík? Nem szeretnék butának hangzani, de nem merem elhinni, neharagudjatok !!!!!

2013. dec. 16. 13:27
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Sokhelyen olvastam,hogy a szellemcsík nem látszik ha átteszik negatívba a képet!

Itt vannak a tesztjeid negatívban:

[link]

[link]

2013. dec. 18. 12:43
 32/47 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom szepen. Hat remelem hogy igazad van...

Nagyon koszonom hogy attetted negativba. Remelem ez "jot" jelent.

Megirom... mindenkepp.

:-)

2013. dec. 18. 13:19
 33/47 anonim ***** válasza:
Én nagyon drukkolok neked/nektek! :)
2013. dec. 18. 13:20
 34/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen arik vagytok:)
2013. dec. 18. 14:03
 35/47 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom már legalább annyira izgulok, mint amikor a saját tesztemre vártam :D de látom nem csak én!
2013. dec. 18. 14:41
 36/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól esik hogy igy izgultok! Én is nagyon izgulok, de próbálom a gondolataimat másfele terelni. :)

Mert megkattanok!:)

2013. dec. 18. 15:56
 37/47 anonim ***** válasza:

Megy a drukk!!! Egyértelműen látszik a csík!

De azért ha tényleg oly sok napja késik, és ilyen haloványka, akkor elképzelhető, hogy később volt az ovud... Akkor viszont nem valószínű, hogy a doki egyértelműt tud majd mondani pénteken.. erre azért készülj fel! Ezért is javasolják, hogy a 6.hét körül, vagyis kb 2 hét múlva érdemes menni...

Persze én sem hagynám ki a lehetőséget, ha ilyen csodaszép karácsonyi ajándékot adhatnék a páromnak :D

2013. dec. 18. 23:26
 38/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves MÉHECSKE29 Neked is a drukkot, holnap kiderül minden.... ahogy telik az idő egyre kevesebb reményem van abban hogy tényleg baba. Mensim még sehol ( ez egy reménysugár) . Holnap minden kiderül... milyen messze van még... Megirom mindenképp az eredményt... ha más nem tanulságként jó lehet másoknak.

Holnap este fele nézzetek vissza esetleg ha gondoljátok...

Köszönöm az eddig válaszokat biztatást!!!

2013. dec. 19. 09:48
 39/47 A kérdező kommentje:

Igen Méhecske, tudom hogy benne van a pakliban hogy a doki lehet még nem lát semmit, de számomra már az is öröm lenne ha látna megvastagodott méhnyálkahártyát esetleg felritkulást... ezek mind a terhesség gyanúját engedik feltételezni. Jó persze lehet mensi is...

Vagy ha esetleg elküldene egy Hcg vértesztre...

Mindegy majd meglátjuk...

2013. dec. 19. 09:57
 40/47 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amikor én teszteltem ez egy pénteki nap volt és nem mutatott a teszt semmit mármint negatív volt illetve talán egy ilyen halovány kis csíkom volt nekem is, én akkor úgy gondoltam h nincs semmi. Aztán a következő hét szerdáján csináltam még egy tesztet mert két napot késett a havim és akkor meg már két csíkom volt, szóval sztem baba van a dologban csak hamar teszteltél egyébként a teszt a 12-13 napos terhességet már jól kimutatja. Először én 6 hetesen voltam orvosnál és akkor volt a petezsák 9 mm-es és ott volt benne az ici-pici kis embrió. És most pedig egy 1 éves kislány boldog anyukája vagyok!!! Szóval sztem minden rendben lesz!!! Próbálj meg egy kicsit lazítani próbálj meg ne túl izgulni az nem jó!!! Írd meg h mi lett!!! Drukkolok!

2013. dec. 19. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!