Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy egy szellemcsí...

Lehetséges hogy egy szellemcsík erősödik? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három napja teszteltem halvány de jól kivehető pozitivat (expect- rossmannos) idő belül jött ki( 5 percen belül) és rózsaszín.

Ma reggel szintén (ugyanezzel a márkával) megint pozitiv, de már erősebb. Egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez valóság... és hogy ez baba. 3 éve várunk erre a csíkra. A kérdésem az lenne, hogy erősödhet a szellemcsík? Nem szeretnék butának hangzani, de nem merem elhinni, neharagudjatok !!!!!

2013. dec. 16. 13:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
őszintén szólva, 9 napos késésnél már erősebben kellene hogy látszon, de véleményem szerint pozitívak! igen az a biztos, ha csinálsz egy harmadikat...ja, és ezeket reggeli első pisiből csináltad?
2013. dec. 17. 14:16
 12/47 A kérdező kommentje:

Igen mindketto reggeli pisi. Viszont a a ciklusom valtozo 28-34 naposak. Tehat a 9 napos keses az a 28 napos ciklus eseten ertendo. ha 32 nap akkor csak 5 napja kesik.

ha 34 akkor 3. Sajnos ezert sem vagyok biztos abban hogy pozitiv.

Egyebkent ha szellemcsik akkor miert erosebb? remelem nem az. Szaradasi csikot kizarnam mert rogton megjelent a csik. Erthetetlen. Penteken megyek dokihoz! akkor legkesobb kiderul. Holnap csinalok reggel egy tesztet. Remelem valamivel erosebb lesz. Es ha igen,akkor akkor tuti nem szellem csik,ugye? 3 eve varunk erre. elso baba lenne. Ideges vagyok ez miatt

2013. dec. 17. 15:02
 13/47 anonim ***** válasza:

Óóóó de kíváncsi vagyok már én is...reggel mindenképp írd meg a teszt eredményét :) ha ezen is lesz két csík, szerintem sem átvágás :) Nagyon szorítok hogy babád legyen ha már ennyit vártatok rá! mi csak 5 hónapig próbálkoztunk mire terhes lettem, de ez is örökkévalóságnak tűnt!

Egyébként megnéztem az én 2 tesztemet, és nagyjából ugyan ott van neked is a két csík mint az enyémen :)

2013. dec. 17. 16:32
 14/47 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megirom. Igzulok.Eloben sokkal szebben latszik, nemolyan jo a kep minoseg,meg a fenyviszony sem. Holnap reggel csinalok meg egyet. azt is majd felteszem ide ahogy tudom. Koszonom a drukkot. es hogy szoritotok.:-)
2013. dec. 17. 16:55
 15/47 anonim ***** válasza:
Nekem se volt erős a csík :) sőt...képen éppen lehetett látni de pozitív volt és ez számíott :)
2013. dec. 17. 16:57
 16/47 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod. Nagyon remelem hogy igy lesz, mert mar tul vagyunk sok mindenen, vizsgalatok... es most kene menni lombikra de ugy bele vagyok faradva lelkileg... de annyira vagyunk mar ra. Nekem is sokan mondtak hogy ne parazzak azon hogy nem olyan eros a csik mint a kontroll. Latszodjon, idoben jojjon ki,rozsaszin legyen a csik. Ne kelljen forgatgatni hogy latszodjon.Remenykedem…

Jelentkezem Csajok.

2013. dec. 17. 17:18
 17/47 anonim ***** válasza:
55%

:DDDDDD utolsó 3 hozzászóló ugyan az voltam....szóval, kicsit mesélek....nekem a második terhességgemnél 3 tesztet csináltam. Az első úgy alakult, hogy 5 perc után semmi azután visszatettem a dobozba és a kukába tettem :(

De valamiért mégis úgy éreztem ki kell szednem és megnéznem. hát halványan ott volt a második közel 3!!! óra után...

Alig akartam elhinni hogy az első próbálkozásra sikerült

a második tesztem 10 perc után adta ki a második csíkot, de azt is borzasztó halványan.

Már ott hasonlítgattam az első terhesség alatt csinált tesztemmel..

a harmadik teszt pedig rögtön kimutatta a másodikat és már majdnem olyan erősen mint a kontrollcsík! szóval arra akartam célozni hogy halvány csík is csík!!! ;)

2013. dec. 17. 18:19
 18/47 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon koszonom hogy megosztottad velem a tortenetedet. Es nem utolso sorban Gratulalok!!!

Holnap mindenkepp megirom hogy mi a teszt eredmenye.

Tudod azert vagyok ennyire izgatott, mert ezt most mind egyedul elem hat, hisz a paromnak a fa ala tennem a tesztet, illetve az orvosi papirt. Es most igy mivel o nem is sejti hogy en helyette is imadkozom hogy ez baba legyen, igy nagyon nehez. legszivesebben elujsagolnam de o az a tipus aki bele eli magat. megovnam a csalodastol. Ezert varok meg. Ezert varom meg a holnapi tesztet... ha az pozi,megnyugszom kicsit. ha a doki esetleg megerositene a terhesseget vagy csak a gyanujat... mar boldog lennek... a legboldogabb... szerintem o is. de addig amig nem biztos ovom a lelket.

2013. dec. 17. 18:31
 19/47 anonim ***** válasza:
Gratulalok :)
2013. dec. 17. 20:59
 20/47 anonim ***** válasza:

Fa alá a tesztet??? Ez de aranyos!! :)))

Egyébként kitartó vagy :D Én nem tudtam titokban tartani egyik gyerekemt se egy pilanatig sem :D

Várom az eredményedet! :)) remélem pozitív lesz.

2013. dec. 18. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!