Lehetséges hogy egy szellemcsík erősödik? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Három napja teszteltem halvány de jól kivehető pozitivat (expect- rossmannos) idő belül jött ki( 5 percen belül) és rózsaszín.
Ma reggel szintén (ugyanezzel a márkával) megint pozitiv, de már erősebb. Egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez valóság... és hogy ez baba. 3 éve várunk erre a csíkra. A kérdésem az lenne, hogy erősödhet a szellemcsík? Nem szeretnék butának hangzani, de nem merem elhinni, neharagudjatok !!!!!
2013. dec. 16. 13:27
41/47 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso!
Nagyon koszonom a valaszod. Es Nagyon gratulalok a Kislanyodhoz.
Nagyon remenykedem. Holnap Megirom mindenkepp mi lett.
Nagyon nagyon remenykedem
2013. dec. 19. 12:01
43/47 A kérdező kommentje:
Keso delutan megyek dokihoz.
Most ceges ebeden vagyok.
2013. dec. 20. 13:49
44/47 anonim válasza:
Nos? :) már én is kíváncsi vagyok.. :)
45/47 anonim válasza:
hello. na mi volt??írj légyszives.
47/47 anonim válasza:
Vagy kamu kérdés,vagy lehet nincs kedve szegénynek leírni,hogy nincs baba :( utóbbi,egy megérthető dolog.A teszten ha volt is csík,vékony és halovány a késés arányához.A 2.teszt sem erősödött. Ha ez van,fel a fejjel,a következő hónap tuti sikerül ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!