Lehetséges hogy egy szellemcsík erősödik? (részletek lent)
Sziasztok!
Három napja teszteltem halvány de jól kivehető pozitivat (expect- rossmannos) idő belül jött ki( 5 percen belül) és rózsaszín.
Ma reggel szintén (ugyanezzel a márkával) megint pozitiv, de már erősebb. Egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez valóság... és hogy ez baba. 3 éve várunk erre a csíkra. A kérdésem az lenne, hogy erősödhet a szellemcsík? Nem szeretnék butának hangzani, de nem merem elhinni, neharagudjatok !!!!!
Szep jo reggelt. Csinaltam tesztet. Szinte azonnal megjelet a rozsaszin csik kb2. perc kornyeken. Es onnantol folyamatosan erosodott. Hamarosan rakok fel kepet is,szerintem delutan. Penteken megyek orvoshoz. Remelem nem szorakozik velem ez a teszt, mert az azert nagyon durva lenne. Hatalmasat csalodnek. a paromnak azert sem akarom elmondani mert nyaron szinten volt pozitiv tesztem es 10 nap keses utan hatalmas fajdalmakkal megjott. Az a baba nem maradt velunk. akkor lattam rajta azt nagy csalodottsagot. es akkor megfogadtam csak akkor kozlom vele ha a kezemben mar orvosi papir van. Ezert nem mondtam neki. A karacsony pont kapora jon. Es ha baba lesz a dologban... akkor a karacsonyfa tetejen egy pluss golya fog ulni:-) de mivel pasi igy nem fog neki ennyibol leesni... de nem baj... utolag majd osszerakja .
NA SZOVAL A TESZT MEGINT KETCSIKOS. :-) Sokat nem erosodott inkabb olyan teli csik lett. Es hatarozottan rozsaszin. Elokapartam aszekreny melyebol egy regebbi szinten expect markaju tesztemet,ami amugy negativ eredmenyu volt. azota sincs rajta masodik csik. Ez talan remenykedesre ad okot. :-)
Bizom benne tenyleg hogy Egy Kicsi Lelek kivalasztott minket tenyleg!!!!
Koszonom hogy itt vagy es drukkolsz!!!!
Szia!
Tuti, hogy kisbabát vársz, remélem az orvosnál is minden rendben lesz. Írd meg h mi volt. Szorítok nektek!!!!! Próbálj meg ne idegeskedni ez most igen fontos lenne!!!
Nagyon remelem. :-)
Barcsak igy lenne. Persze megirok minden fejlemenyt. es delutan vagy este fele telteszem a kepet is.
Kicsit halványult amúgy, ettől erősebb volt reggel amikor irtam:(
Igyekszem nem idegeskedni...
Legkésőbb pénteken kiderül ...
nekem is halvány pozitívnak látszik, de tényleg alig látszik. a kép jobb minőségű.
Nekem is volt novemberben egy pozitív tesztem.3.baba lett volna.de rá 1 hétre elment :(
Drukkolok én is nektek!!!!
Mindenkepp megirom. es nem elem bele magam semmibe. Inkabb lepodjek,mint csalodjak.:-)
Koszi a valaszt es a drukkot mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!