Ha a 10. DPO-n negatív a teszt abból még lehet baba? Tudom, hogy korai, de olyan sokan írták, hogy ilyenkor már kimutatta a teszt!
egy pozitív tesztet nem kell szugerálni!
Miért nem vártad meg a nem várt menses időpontját? és csak azután kellett volna tesztelni
Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!
Mutatja egy frászt!
10 dpo-n a hcg minimum értéke csak 17 mlu/ml, a medi lab pedig csak 20-tól mutatja ki.
Még ha 10-es teszttel csináltad volna...
"A beágyazódáshoz már soká van. :("
Miért lenne soká hozzá?
Beágyazódás kezdete (!) 7-10 nap és 5 napig tart! Az alatt bármikor lehet vérzés.
Inkább a menstruációdhoz van túl korán, ha biztosan tudod, hogy ovu után 10-el vagy!
Én pontosan éreztem decemberben mikor volt Pém, iszonyúan benyilalt a bal petefészkem...11 nap múlva teszteltem 10-es erősségű vaterás tesztel ami negatívat mutatott pedig tudtam-éreztem, hogy most sikerülnie kellett. Nem tévedtem...14 napon már pozi volt.
Nem kell feladni addig amíg nem jön meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!