15 -én volt a beültetésem 4 napos embriókat kaptam vissza, s ma már nem bírtam ki s csináltam egy tesztet persze negatív! Szerintetek még korai volt? Járt már valaki hasonló cipőben s később pozitív lett a tesztje?
Akkor ma ET+7 napon vagy, ha jol szamolom.
Szerintem varj meg egy-ket napot, van, akinek csak kesobb lesz pozitiv.
Lehet, hogy kesobb agyazodtak be.
5 napos embriókkal ET+12. napon volt a vérvételem. Előtte tesztet sem ajánlott a doki, mert lehet, hogy nem mutatná ki :)
Sok sikert, drukkolok, de ne tesztelj, legalábbis ilyen korán ne, mert van akinek csak később mutatja ki. Ismerek olyan lányt is, akinek még negatív volt a teszt, mikor a vérvételen közölték vele, hogy babát vár :)
ne aggódj, nekem a második sikerült, az elsőnél minden tünetem megvolt, mégsem sikerült (el sem indult semmi). A másodiknál semmit nem éreztem, se egy szurka, se egy görcs, és már 23 hetes vagyok.
Később sem volt tünetem egy darab sem (se hányinger, sem fáradtság, sem semmi) :) Nem ettől függ.
Kedves Kérdező!
Mi újság veled, sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!