Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kínozzák sokan magukat?

Miért kínozzák sokan magukat?

Figyelt kérdés

Teljesen megértem, ha valaki nagyon szeretne babát, de hihetetlen, hogy naponta több olyan kérdés is van, hogy a DPO 5-11 napja között terhestüneteket vél felfedezni magán a kismamajelölt. Ilyen korán hogyan??

Aztán a nemvárt előtt feltöltik a hőgörbét, hogy vajon babás-e, holott még a mensi 2. napján is leeshet a hő.

Majd a nemvárt előtt már napokkal tesztel, és feltölti a full negatív tesztet, hogy látunk-e 2. csíkot?

Miért kell ennyire rágörcsölni?

2015. jan. 7. 10:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Akinek nehezen sikerül az nem tud nem rágörcsölni! És minnél többet hallja ezt a rémes kifejezést, annál inkább rágörcsöl. A tünetekről meg annyit, hogy ha az ember alig várja a tüneteket akkor a szervezet produkálja. Simán hányingerem volt a próbálkozós hónapokban akkor is mikor nem volt baba. (Mikor volt akkor nem volt tünet, de ez valószínűleg véletlen.)

Örülj neki, ha neked nem kellett rágörcsölni...

2015. jan. 7. 11:08
 2/22 anonim ***** válasza:
drága kérdező,ma én is feltettem egy ilyen kérdést,van 2kislányom,nem vagyunk rajta a kistesón,szóval nem is gondolok rá,hogy lenne baba,mégis tegnap megfordult a fejemben a "tünetek"alapján.Nem hiszem,hogy minden ember egyforma,2.kislányomnál erős pozit teszteltem,émelyegtem durván amikor is rá jó pár napra mentem dokihoz,nem láttak uh-on semmit,majd 1hétre rá csak hüvelyi uh-gal látták a picit.Szerintem semmi sem lehetetlen
2015. jan. 7. 11:29
 3/22 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem leírni, hogy eddig 3 babámat veszítettem el, egyiket szülés után közvetlen, így tudom milyen érzés vágyakozni egy babára. Szóval, nem 3 gyerekes anyuka vagyok.

#2, ha nálad ár pozitív volt a teszt, akkor már volt annyi hormon benned, hogy tüneteket produkáljon. Az megint más.

De a DPO 8. napján??? Mert sokan már ilyen korán terhesnek érzik magukat.

Végül: lemaradt egy másik tipikus kérdés:

Késik a mensesem, de negatív a teszt. Terhes lehetek?

B+! Mi azt honnan tudjuk? Lehet, de lehet, hogy nem. Most mennyivel van előrébb?

2015. jan. 7. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ezt a kérdést felesleges volt feltenned!! Valószínűleg te egyike vagy azoknak akik minden ilyen kérdésnél elkezdik oltogatni a kérdezőt! Lehet neked azonnal jött a baba viszont akik ide írnak általában meg kell küzdeniük érte, de ezt akkor nem is érheted. Jah én én mensi előtt két nappal teszteltem pozitívat...pontozz le nyugodtan.
2015. jan. 7. 11:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem láttam a kommentedet mikor írtam...nagyon sajnálom a babákat, átérezem de hidd el az nem megoldás h másokon vezeted le!
2015. jan. 7. 11:44
 6/22 A kérdező kommentje:

Semmi baj!

Talán félreérthető a kérdésem. Nem vagyok dühös rájuk (miért is lennék), csak nem értem őket. A saját dolgukat nehezítik meg. Igyekszem minden kérdésnél segíteni, de szörnyű azt látni, hogy felrak egy negatív tesztet, és biztos, hogy valaki pozitívnak fogja mondani, és szegény elkezd reménykedni. Aztán pár nap múlva írja, hogy megjött neki... Átérzem, és a szívem szakad meg. Nem szabadna ennyire keresni a tüneteket idő előtt!

Remélem, minden babára vágyó álma teljesül hamarosan.

2015. jan. 7. 12:09
 7/22 anonim ***** válasza:
én ezeken a kérdéseken már átugrom... de egy idoben a kiváncsiság kedvéért rákattintottam a kérdésekre..full negativ teszt, de szerintetek terhes vagyok? 2 nappal szeretkezés után, hányingerem van és fáj a mellem,- szerintetek babás vagyok? 16 éves vagyok, nem védekeztunk , de meg szeretném tartani a babát (igaz, hogy 3 napja volt az aktus).....ezek a kérdések jobban kiakasztottak, mint a tini szerelmekrol sirdogálok... néha nem értem, hogy hogy lehetnek ennyire gyagyák a nok.
2015. jan. 7. 12:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Pontosan. :)
2015. jan. 7. 12:24
 9/22 anonim ***** válasza:

Én is feltettem ma egy ilyen kérdést, lehet, hogy válaszoltál is rá kedves kérdező. Hidd el, én lennék a legboldogabb ha nem lenne hányingerem 2napja és nem görcsölgetne a hasam. Elfogadom az összes választ,hogy ilyen korán BIZTOS nincs SEMMI tünet. Hát jó.

Szerintem sokan ezzel foglalják le, vagy nyugtatják le magukat. Én nem keresek tüneteket, csak leírtam a tapasztalataim, és kíváncsi voltam más tapasztalataira.

Sajnálom, a te "történeted", remélem mielőbb lesz egy egészséges babád!:)

2015. jan. 7. 12:48
 10/22 anonim ***** válasza:
Ès te miért kínzod magad ilyeneken? Nem kell foglalkozni az ilyen jellegű kérdésekkel..., ezeket meg sem nyitom!
2015. jan. 7. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!