Megnéznétek a tesztem? Lehet belőle baba?
2014. dec. 30. 18:35
71/75 anonim válasza:
Sziasztok! 65-ös vagyok a sok halvany teszttel :) Nos, nem lett erösebb a csik, es mar 2 napja pecsetelek is, ugyhogy most szerintem nem sikerült. De maradt egy tesztem a következö honapra, mensi nem vart napja utanra. De annyit legalabb megtudtam, hogy lehet babank! :) Különben nem lett volna pozi a teszt. Szoval uj honap, uj remeny. Ma kezdtem a hömerözest is, meglatjuk mi lesz belöle :) Boldog babavarast a babasoknak, es sok sikert a probalkozoknak!
72/75 anonim válasza:
Köszönöm szépen :-) kérdező, te mikor mész orvoshoz? 69es
73/75 anonim válasza:
Utolsó, ti mióta próbálkoztok? Egyébként szépek voltak a tesztjeid. Sok sikert :-)
74/75 anonim válasza:
Majus ota probalkozunk. Eddig sosem csinalta, korai tesztet. Most sem kellett volna, de valahogy ereztem ,es kivancsi voltam. :)
75/75 anonim válasza:
Köszi, hogy sok sikert kivantal! A remeny hal meg utoljara! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!