Megnéznétek a tesztem? Lehet belőle baba?
2014. dec. 30. 18:35
11/75 anonim válasza:
Én nem látok semmit. Hanyadikára nem várod? Amúgy nekem az a teszt negatív asmit forgatni kell, hogy lássad a csíkot. Ha halványan is de egyértelműen látni kell a csíkot.
Igen lehet baba amúgy a dologban, mert nekem ma lett pozitív a tesztem 2 hét késés után. A fiamnál is ugyan így volt.
12/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolást!
Kedves utolsó neked gratulálok:))
2 hét késés után? Nem semmi..
Nekem 1.-2.-3.-án kéne megjönnie nem tudom pontosan mert hol 25 napra jön, hol 28:)
2014. dec. 30. 20:46
13/75 anonim válasza:
En jan. 4. vagy 5.-re nem varom :) Drukkolok!!!
14/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
Én is neked!!!!
2014. dec. 30. 21:19
15/75 anonim válasza:
Köszi! Irj majd, mi lett! :) Amugy mit erzel most?
16/75 A kérdező kommentje:
Tegnap óta feszül a cicim és soha nem szokott..egyébként semmi mást.. Néha szúr a hasam de ennyi..
Te érzel már valamit?
2014. dec. 30. 22:02
17/75 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy vezetek görbét és ma felugrott 37re a hőm:)
2014. dec. 30. 22:09
18/75 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél... Várj még szerintem, minimum a peghosszabb ciklusodat vedd alapul és ha attól számitva másnap is magasan van a hőd akkor érdemes tesztelni. Lehet előbb is de felesleges, csak frusztrálod magad:)
19/75 anonim válasza:
En a korai terhessegi tünetek közül szinte az összeset tapasztaltam mar. Egyertelmü, hogy ragörcsölök az egeszre. Ettöl függetlenül meg lehet baba :) szoval nem adom fel a remenyt :)
20/75 anonim válasza:
Ami most mas volt, mint eddig a mensi elött, hogy kb együttlet utan 4 nappal valami fura nyomasszerüt kezdtem el erezni ott alul, es azota is erzem. Ma vagyok a 10. dpo-n. Görcsös szurkalasok is voltak, es az 5.6. dpo-n halvanyrozsaszines nyakot lattam a papiron. Ma ereztem eloszor hogy erzekenyek a mellbimboim, olyan, mintha ki lenne szaradva, erintesre faj. Tegnap ota sokat kell pisilnem, akkor is, ha nem is iszok. Nem tudom, felfazva is lehetek, de mas felfazasra utalo tünet nincs. Fajt a fejem is többször, pedig nem vagyok fejfajos. Fel vagyok puffadva, es neha olyan kemenyedesszerü a mehemnel. Lehet, hogy az egeszet csak bekepzelem, az agyam iranyitom, es szepen produkalja a tüneteket.. majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!