Megnéznétek a görbémet eddig?
Nem tudom mit minek értelmezzek most. Július 16-át azért kértem, hogy ne vegye figyelembe, mert nagyon korán keltem, bár aludtam 6 órát. Szerintetek mi a barnázás a 17. napon? Van esély a babára? Peteérés volt? Hol? (Az eddigi diagrammjaim egyértelműek voltak, most a nyaralás miatti napirend-felborulás ennyire befolyásolta volna?) Amúgy kezelt pajzsmirigy alulműködésem van, és PCOSom.
Valóban behúzta, köszönöm szépen! Remélem sikerrel járunk, mindent megtettünk az ügy érdekében...:) Csak ez a PCOS zavar be sajnos, remélem találkoztak a kis "bogyók". :)
:)
12. dpo-n 10-es erősségű teszttel...
Félek azért, hogy nem marad meg, de kenem tovább a Womens creamet, egy kis progipótlás sosem árt. Gondolkozom hogy elmenjek most dokihoz? Érdemes? Szívhangot úgyis csak 6. hét után hallana...vagy a progipótlás miatt érdemes? Megnézik vérből, és ha nem elég akkor ír gyógyszert? Hogyan van ez? Érdemes felhívnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!