Megnéznétek a görbémet?
Annyira cikkcakkos,ez nem normális ,ugye? A pé-t rossz helyre huzta, Lh teszt alapján 5.én volt.onnantól kezdve egészen fennt van a hőm,de igy is ugrál akár 3tized fokokat.
5.hónapja probálkozunk.
Szerintem sanszos a nov 6-i ovud, ha tényleg akkor volt és voltatok is együtt a pároddal, akkor igen esélyes, hogy sikeres hónapot fogtok zárni. Pár nap és tesztelhetsz is. :)
Szorítok, hogy sikerüljön! :)
hát igen, hónaljban mérem,de már "útközben" nem akartam váltani. kb másfél-2 hét után pedig nem csipogásig,hanem 5 percig.érdekes,mert min 2 tizedfokkal feljebb megy.
egyébként ez az első hőmérős hónapom,meg ebben a hónapban kezdtem cickafark és palástfű teát inni. Hát remélem a legjobbakat :D
Egyébként ha mégsem,akkor a hő mikor esik vissza alacsonyabbra?
Azért ilyen cikkcakkos, mert hónaljban méred. Már az is "csoda", hogy értékelhető görbéd van így is.
Legközelebb hüvelyben, végbélben vagy nyelv alatt mérd!
Az ovud 6-án volt. Azóta fent is van a hőd, szóval eddig teljesen oké.
Ha nem sikerült teherbe esned, akkor a menzesz előtti napon, vagy a menzesz alatt fog leesni a hő (kinél hogy).
Szia,
Mi újság, hogy alakult azóta a hőmérsékleted?
Szia...hát sajnos tegnap megjött, 37.napra :/
Reggel már nem hónaljban hanem nyelv alatt mértem és 36.8 lett ... ezt nem igazán tudom mire vélni,nekem magasnak tűnik.de lehet még most megy majd le.
Most vettem Barátcserje kapszulát, majd meglátjuk mi lesz...
na,hát én ezt már egyáltalán nem értem...már 5.napja van meg,de a hőm meg 36.9 ma reggel. előtte is legkevesebb 36.6.
Előző honapban meg 36.3 alig akart lenni néha...
Lehet,hogy még ezután megy le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!